Sun Island Resort Malediven

tui-logo-malediven

Vanaf €3278

vakantiediscounter-logo-malediven

Vanaf €1626

Omschrijving

Het Sun Island Resort Malediven is geschikt voor gezinnen en koppels, avonturiers en romantici. Het resort is open voor mensen die de liefde willen vieren en dragen er graag aan bij om deze ervaring onvergetelijk te maken. Of het nu om je huwelijksreis gaat of een jubileum maakt niet uit. Daarnaast zorgt het resort voor genoeg mogelijkheden en activiteiten om het gezin te vermaken. Het Sun Island Resort Malediven is natuurlijk een prachtige tropische plek waar de liefde op de juiste plek is.

Accommodatie

Er zijn verschillende verblijven die je kunt boeken. Bijvoorbeeld een Sun villa, een Beach villa of een Water villa. De Beach villa’s zijn er ook in de uitvoering Deluxe, Sunset of Pool, of ga voor een Family Beach villa. De Water villa is er ook in de uitvoering Sunset. Tot slot is er de dubbele kamer Overwater suite. Dit is dan ook de meest luxe optie voor je verblijf op het Sun Island Resort Malediven.

De namen geven eigenlijk al aan wat je kunt verwachten. De Deluxe Beach villa is natuurlijk groter dan de Beach villa. En de Beach Pool villa heeft een privé zwembad bij het verblijf. De Beach villa’s bevinden zich aan het strand, waar de Sun villa tussen de natuur ligt. Een Water villa ligt weer op het water. En uiteraard heb je in een Sunset villa uitzicht op de zonsondergang of -opgang.

Het Sun Island Resort Malediven biedt naast verblijven ook mogelijkheden om te ontspannen of juist het avontuur op te zoeken. Ga bijvoorbeeld wilde dieren bekijken, al dan niet met de fiets. Of ga op excursies, zoals een walvishaai trip, koraalrif ontdekking, dolfijnen kijken of het eiland ontdekken. Ook watersport en duiken ontbreken natuurlijk niet op dit eiland. Evenals zeilen.

Wie het liever rustig aan doet of wil bijkomen van zo’n avontuurlijke excursie, kan terecht bij de wellness en spa. Tussen 9 ’s ochtends en 8 ’s avonds kun je een bezoekje brengen aan de spa. Je kunt gebruik maken van de sauna, het stoombad, de jacuzzi of juist van een behandeling. Zo is er voor iedereen genoeg te kiezen.

Bars en restaurants
Het Sun Island Resort Malediven heeft drie restaurants, waarvan twee à la carte. De derde is een buffet restaurant. Dit is Maaniyaa. Daarnaast kun je terecht bij het Italiaanse Al Pontile of het Thaise Sun Star. Afgezien van deze restaurants zijn er nog twee speciale restaurants. Eén daarvan is Zero. De andere is Southern Star.

Bij Zero kun je in de bomen eten en je kunt je eigen ingrediënten uitkiezen die groeien in de natuur op het eiland. Het Southern Star restaurant is waar je in de ochtend terecht kunt, maar ook van lunch en diner kun je hier genieten. De keuken is Indiaas.

Voor de romantische vakantieganger is het ook nog eens mogelijk om op je eigen stukje strand te genieten van je diner, samen met enkel je partner. Zo maak je er zeker een romantische vakantie van, of je nu wel of niet iets te vieren hebt – behalve dan de vakantie zelf.

Sun Island Resort

tui-logo-malediven

Vanaf €3278

vakantiediscounter-logo-malediven

Vanaf €1626

Meer soortgelijke resorts

Tui.nl

4.7

Ellaidhoo Malediven Resort

Vanaf €2099,-

Tui.nl

4.8

RIU Palace Malediven Resort

Vanaf €2649,-

Tui.nl

4.5

Sun Island Resort Malediven

Vanaf €2271,-