RIU Palace Malediven Resort

tui-logo-malediven

Vanaf €1233

suntip-logo-malediven

Vanaf €2032

vakantiediscounter-logo-malediven

Vanaf €1649

prijsvrij-logo-malediven

Vanaf €2271

Omschrijving

Het RIU Palace Malediven Resort bevindt zich op een privé eiland dat je bereikt met een reis van in totaal een uur, vanaf het vliegveld op de Malediven dan. Je vliegt eerst in drie kwartier van het vliegveld naar Kudahuvadhoo. Daarna kom je met de speedboot naar het RIU Palace Malediven resort. Deze trip duurt nog een kwartier. Zo heb je direct al een goed uitzicht gehad op de mooie omgeving van het resort. Met een loopbrug is het RIU Palace Malediven Resort verbonden met een ander privé eiland, waar het RIU hotel te vinden is. Als gast bij het resort, kun je ook gebruik maken van de faciliteiten en restaurants van het RIU Palace hotel.

Accommodatie

Wie verblijft bij het RIU Palace Malediven Resort kan verblijven in een huis dat in het water staat. Dat is op de Malediven een vaker gezien fenomeen, maar dat maakt het niet minder indrukwekkend. Er is zelfs een optie voor een Overwater suite met een privé zwembad. Deze Overwater suite is dan ook iets groter dan de Overwater suite zonder zwembad. Beide zijn geschikt voor twee personen. Het resort zelf heeft daarnaast ook nog een zwembad, dus aan een zwembad ontbreekt het sowieso niet.
Natuurlijk is er meer te doen dan alleen maar eten. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de fitnessruimte. Zorg er wel voor dat je je sportschoenen daarvoor hebt meegenomen. Voor sociaal sporten kun je dagelijks meedoen aan groepslessen van RiuFit. En wil je echt gebruik maken van je omgeving voor je sportieve bezigheden? Dan kun je ook nog kajakken, waterfietsen of SUP-en: staand surfen. Daarnaast kun je één proefduik doen en gebruik maken van snorkelattributen.

Ook entertainment is er voldoende. Zo zijn er meerdere avonden die worden afgesloten met een DJ en is er meermaals per week live muziek om van te genieten. Iedere dag is er entertainment voor volwassenen en voor kinderen. Soms worden er evenementen georganiseerd. Je zal je dus nooit hoeven vervelen in het RIU Palace Malediven Resort.

Ook de Junior suites hebben twee opties. Beide varianten kijken uit op het strand en zorgen zo voor het optimale vakantiegevoel. Maar je kunt jezelf nog extra verwennen en kiezen voor een Junior suite met directe toegang tot het strand. Je hoeft dan niet naar beneden te lopen bijvoorbeeld om het strand te bereiken. Als dat geen luxe is! Dan kun je altijd nog gebruik maken van de luxe faciliteiten.

Voor je drankjes en maaltijden kun je roomservice gebruiken, of je kunt één van de horecagelegenheden bezoeken. Dit kan dus ook bij het RIU hotel aan de andere kant van de loopbrug. Het hoofdrestaurant is Palm, maar daarnaast kun je ook bij het fusion restaurant Krystal of het Japanse restaurant Yu Hi terecht. In het zwembad bevindt zich een swim-up bar. Dit is bij het infinity zwembad dat Paraside heet. Daarnaast heeft het hotel een sportbar en een salonbar. Die laatste draagt de naam Boduberu.

Afgezien van de eerdergenoemde drie restaurants, kun je bij het RIU hotel ook bij een tweetal restaurants terecht. Ga bijvoorbeeld voor echt goed vlees bij het Beef Steak House, een steakhouse op het eiland. Of ga naar Sofia, het Italiaanse restaurant en geniet van een heerlijke Europese keuken.

RIU Palace Resort

tui-logo-malediven

Vanaf €1233

suntip-logo-malediven

Vanaf €2032

vakantiediscounter-logo-malediven

Vanaf €1649

prijsvrij-logo-malediven

Vanaf €2271

Meer soortgelijke resorts

Tui.nl

4.7

Ellaidhoo Malediven Resort

Vanaf €2099,-

Tui.nl

4.8

RIU Palace Malediven Resort

Vanaf €2649,-

Tui.nl

4.5

Sun Island Resort Malediven

Vanaf €2271,-