Olhuveli Beach & Spa Resort

tui-logo-malediven

Vanaf €2778

suntip-logo-malediven

Vanaf €2658

vakantiediscounter-logo-malediven

Vanaf €1817

Omschrijving

Vanaf het vliegveld vertrek je per speedboot naar het Olhuveli Beach & Spa Resort, waar je drie kwartier later aan zult komen. Dit resort heeft twee spa complexen waar je terecht kunt voor je totale ontspanning. Niet alleen de spa draagt bij aan een ontspannen vakantie, maar ook de verblijven en mogelijkheden van het Olhuveli Beach & Spa Resort zullen ervoor zorgen dat deze vakantie je bij blijft. Juist als je iets te vieren hebt, staat dit resort voor je klaar om het onvergetelijk te maken. Of het nu je trouwdag, huwelijksreis, jubileum of verjaardag is.

Accommodatie

Er zijn verschillende keuzes als het om je verblijf op Olhuveli Beach & Spa Resort gaat. Beginnend bij de Deluxe kamer. Met een balkon of terras zit je in zo’n kamer vlak bij het strand. Je kunt hier met z’n tweeën verblijven, of met een kind erbij. Liever iets meer luxe of ruimte? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Beach Suite of Beach Villa. In beide zijn verschillende variaties te vinden. Iedere kamer is net weer anders, ook als het om de oppervlakte gaat.

Zo zijn er de Grand Beach Villa en Grand Beach Villa met zwembad. Die tweede is groter dan de eerste. In beide kun je met 3 volwassenen of twee volwassenen en twee kinderen terecht. Met een buiten badkamer zit je in deze verblijven direct op het strand. Exclusief voor volwassenen is de Romantisch Grand Beach Villa met zwembad. Het enige verschil met de andere Beach Villa met zwembad is dat deze exclusief voor volwassenen is.

De Water Villa’s zijn weer net wat anders. Deze verblijven zijn of voor drie personen geschikt, ongeacht of dit volwassenen of kinderen zijn, of voor twee volwassenen en twee kinderen. De uitzondering is hier weer de romantische Water Villa, welke ook weer een zwembad heeft. Je stapt vanuit de meeste Water Villa’s direct de lagune in en je hebt bovendien een privé deck waarop je kunt zonnen of loungen. Een aantal Water villa’s heeft zelfs een outdoor privé jacuzzi.

Wie voor nog meer luxe en nog meer ruimte wil gaan, kan kiezen voor de dubbele kamer Beach suite. Deze is dan ook geschikt voor zes personen. Hiervoor krijg je meerdere buiten badkamers en zelfs een schommel. Met een eigen zwembad in je verblijf stap je direct het strand op. Je kunt ook iets kleiner gaan en kiezen voor de Grande Beach suite. Ook deze heeft een zwembad, maar is iets kleiner in oppervlakte en biedt ruimte voor vier personen, of vijf als meer dan de helft kind is.

Een andere optie als je gaat voor groot of met een groter gezelschap bent, is de Presidential Water Suite. Deze staat in het water en heeft een oppervlakte van 270 m2. Hier kun je weer met zes personen verblijven. In dit verblijf vind je meerdere badkamers en een ruime woonkamer. Daarnaast heb je een ruim buitenterras en een privé zwembad.

Olhuveli Beach & Spa Resort heeft genoeg te doen buiten je verblijf. Zo kun je verschillende watersporten uitoefenen, maar ook sporten op het land is hier een mogelijkheid. Denk bijvoorbeeld aan tennis of volleybal, al dan niet op het strand. Daarnaast kun je ook duiken. En natuurlijk is er de spa om helemaal tot rust te kunnen komen, in twee verschillende complexen.

Voor je eten en drinken heb je ook meer dan genoeg keuze. Er zijn maar liefst negen restaurants en vijf bars. Geen enkele avond bij het Olhuveli Beach & Spa Resort hoeft dus hetzelfde te zijn. Iedere bar en elk restaurant heeft een eigen soort thema of keuken. Je kiest dus gewoon waar je aan toe bent: Aziatisch of pizza? Cocktails of koffie?

Olhuveli Beach Resort

tui-logo-malediven

Vanaf €2778

suntip-logo-malediven

Vanaf €2658

vakantiediscounter-logo-malediven

Vanaf €1817

Meer soortgelijke resorts

Tui.nl

4.7

Ellaidhoo Malediven Resort

Vanaf €2099,-

Tui.nl

4.8

RIU Palace Malediven Resort

Vanaf €2649,-

Tui.nl

4.5

Sun Island Resort Malediven

Vanaf €2271,-