Watervilla's

tui-logo-malediven

Vanaf €2000

suntip-logo-malediven

Vanaf €2000

vakantiediscounter-logo-malediven

Vanaf €2000

prijsvrij-logo-malediven

Vanaf €2000

Omschrijving

Denk je Malediven, dan denk je zomer. Vakantie aan zee en op het strand. Zon en heerlijk weer, maar ook luxe resorts en verblijven. Dat is allemaal helemaal waar. Maar wat echt het klassieke beeld is van de Malediven is natuurlijk het beeld van de huisjes die in het water staan. Je komt bij deze watervilla’s via een mooie loopbrug waaraan verschillende huisjes gekoppeld zijn. Huisjes die ruim genoeg uit elkaar staan om geen last van je buren te hebben. En dat klassieke beeld bestaat niet voor niets, er zijn namelijk een heleboel van dit soort huisjes op het water op de Malediven.
De Malediven bestaat uit verschillende eilanden. Op vrijwel ieder eiland kun je zo’n watervilla vinden. De meeste verblijven noemen dit soort huisjes op het water ook watervilla. Zo kun je ze gemakkelijk vinden tussen de accommodaties van de verschillende resorts. Als je helemaal wil uitpakken met je huisje op het water, kun je ook nog eens kiezen voor een huisje op het water met een glijbaan. Die glijbaan eindigt dan in de oceaan. Leuk voor kinderen, maar ook voor het kind in jou als volwassene.

De voordelen van een huisje op het water

Een huisje op het water heeft veel voordelen. Behalve dat je sowieso ver genoeg van je buren af zit en dat het er prachtig uitziet. Je hebt bijvoorbeeld ook een goed uitzicht. Vaak zijn de huisjes in een soort cirkel aan de loopbrug geplaatst, ieder met uitzicht naar de buitenkant. Zo geniet je volop van het uitzicht op de oceaan. Niet iedereen kan in zo’n geval richting de zonsondergang zitten, maar dat hoeft de pret natuurlijk niet te bederven. Ook als je geen sunset-view huisje op het water hebt, heb je de hele dag mooi uitzicht over het water.

Bovendien kun je niet alleen kiezen voor een watervilla met of zonder glijbaan. Er zijn bijvoorbeeld ook watervilla’s die daarnaast ook nog een jacuzzi hebben. Soms in het huisje, soms in de buitenruimte van het huisje. Wie heeft er nog een zonsondergang nodig als je in je jacuzzi naar de sterrenhemel kunt kijken? En die moet wel prachtig zijn, ongeacht op welk eiland je precies verblijft in je huisje op het water. Maar niet alleen een jacuzzi is een mogelijkheid.

Ga voor uitgebreide luxe met een watervilla

Bijvoorbeeld de romantische watervilla op het Olhuveli Beach & Spa Resort. Deze specifieke watervilla heeft namelijk ook nog eens een privézwembad. Dus een zwembad voor jou alleen. Waar je de oceaan vanuit je huisje op het water moet delen met je buren, heb je in deze watervilla van Olhuveli Beach & Spa Resort je eigen zwembad ter beschikking. En je zit bij het strand en het resort heeft ook nog spa-faciliteiten. Krijg je al zin in die vakantie met watervilla? Dit is namelijk zeker niet het enige huisje op het water met een privézwembad.

Luxe is in ieder geval gegarandeerd als je kiest voor een huisje op het water op de Malediven. De watervilla’s zijn over het algemeen ook zeer ruim. Ze heten natuurlijk niet voor niets villa’s. De prijzen zijn, voor de Malediven tenminste, niet uitzonderlijk hoog ten opzichte van bijvoorbeeld beachvilla’s. Voor het grootste deel wordt de prijs bepaald door de faciliteiten die het resort te bieden heeft, bijvoorbeeld het aantal en soort restaurants en bars, de locatie, wat er bij de deal is inbegrepen en welke andere faciliteiten het resort te bieden heeft.

Watervilla's:

tui-logo-malediven

Vanaf €1209

suntip-logo-malediven

Vanaf €1517

vakantiediscounter-logo-malediven

Vanaf €1242

prijsvrij-logo-malediven

Vanaf €1488

Bekijk ook:

Tui.nl

4.7

Ellaidhoo Malediven Resort

Vanaf €2099,-

Tui.nl

4.8

RIU Palace Malediven Resort

Vanaf €2649,-

Tui.nl

4.5

Sun Island Resort Malediven

Vanaf €2271,-