Huisjes en beachvilla's

tui-logo-malediven

Vanaf €2000

suntip-logo-malediven

Vanaf €2000

vakantiediscounter-logo-malediven

Vanaf €2000

prijsvrij-logo-malediven

Vanaf €2000

Omschrijving

Dacht jij dat een vakantie naar de Malediven de ultieme droom was? Het is zeker een goed begin, maar je kunt natuurlijk ook helemaal uitpakken. Zeker, het is een topstart om op een eiland te verblijven met witte stranden en helderblauwe oceaan. En natuurlijk het heerlijke weer dat het over het algemeen is. Maar je kunt het nog veel beter maken, want witte stranden zijn er natuurlijk wel meer te vinden. Het voordeel van de Malediven is dat je op een eiland zit, dus vrij afgelegen van de meeste mensen. Sommige resorts bevinden zich zelfs op een privé eiland.

Als je denkt aan de Malediven, denk je misschien ook al snel aan de huisjes die op pilaren in het water staan. Met een loopbrug langs alle huisjes kun je zo je verblijf bereiken. Het klassieke beeld van de Malediven, op welk eiland dan ook. Vaak staan ze ook nog mooi in een cirkel naast elkaar. Maar niet aan elkaar, zodat je weinig last hebt van je buren en genoeg privacy voor je eigen gezelschap. Prachtig! Maar je kunt ook het kind in je bij zulke huisjes een leuk extraatje geven. Namelijk een huisje met een glijbaan.

Glijd de ochtend tegemoet

Op de Malediven zijn verschillende huisjes met glijbanen. Je vraagt je misschien af waarom. Maar misschien heb je de link ook al gelegd met de huisjes in het water. Vanaf je bovenste verdieping of terras kun je bij deze huisjes met een glijbaan het water in. Je hoeft niet met een trap het water in. Je glijdt gewoon van boven naar beneden zo het water in. Dan ben je sowieso meteen wakker. En voor de kinderen is dit natuurlijk ook ideaal. Je kunt ze in de gaten houden terwijl ze gewoon in en om het huisje met glijbaan spelen.

De Malediven huisjes met glijbaan zijn uiteraard niet de goedkoopste. Daarvoor krijg je wel meer terug dan alleen een glijbaan. Vaak vind je huisjes met glijbanen alleen bij de luxere resorts. Die resorts hebben over het algemeen meerdere restaurants of in ieder geval gevarieerde keukens, zodat je geen enkele avond echt hetzelfde hoeft te eten. Ook de bars hebben een mooi aanbod aan cocktails, fris, wijn en bier. En wat is luxe zonder een spa? De kans dat je huisje met glijbaan ook een spa op het resort heeft is zeer aanwezig.

Hoe vind je de huisjes met een glijbaan?

Als je zoekt naar een Malediven huisje met glijbaan zal je dus snel bij de luxe resorts terecht komen. Waar je in je zoektocht vooral op moet letten is dat je naar de huisjes kijkt die niet aan het water staan maar in het water. Als ze niet in het water staan hebben ze waarschijnlijk geen glijbaan, want het idee is dat zo’n huisje met glijbaan een glijbaan heeft die uitkomt in de oceaan. De hoogte van de glijbanen kan verschillen, afhankelijk van het aantal verdiepingen van het huisje. Over het algemeen gaat de glijbaan vanaf het hoogste punt.

Je bent zeker dat je een huisje op de Malediven met glijbaan wil. De keuze die je dan nog moet maken, is welke andere extra’s je in je huisje wil hebben. Ga je bijvoorbeeld voor een jacuzzi of bubbelbad? Of heb je liever ook nog een privézwembad? De mogelijkheden qua luxe op de Malediven zijn zo gek niet te bedenken of ze bestaan. En daar hangt natuurlijk ook weer een prijskaartje aan. Maar dat maakt het die vakantie naar de Malediven wel waard, die glijbaan.

Watervilla's:

tui-logo-malediven

Vanaf €1209

suntip-logo-malediven

Vanaf €1517

vakantiediscounter-logo-malediven

Vanaf €1242

prijsvrij-logo-malediven

Vanaf €1488

Bekijk ook:

Tui.nl

4.7

Ellaidhoo Malediven Resort

Vanaf €2099,-

Tui.nl

4.8

RIU Palace Malediven Resort

Vanaf €2649,-

Tui.nl

4.5

Sun Island Resort Malediven

Vanaf €2271,-