Malediven Resorts, heerlijk genieten

Er zijn op de Malediven tientallen resorts en accomodaties te vinden. Ze zijn er in vele soorten, van basis tot extreme luxe. Zo is er voor iedereen een passend Malediven resort te vinden. In dit artikel vind je twee lijsten, de vijf populairste Malediven resorts en de vijf meest luxueuze Malediven resorts.

Bekijk alle resorts op de Malediven:

De vijf populairste Malediven resorts

  1. Meeru Island Resort & Spa
  2. Olhuveli Beach & Spa Resort
  3. Kuramathi Maldives
  4. Kuredu Island Resort & Spa
  5. Lily Beach Resort & Spa

De vijf meest luxeueze Malediven resorts

  1. Lily Beach Resort & Spa
  2. Meeru Island Resort & Spa
  3. Kuramathi Maldives
  4. Kuredu Island Resort & Spa
  5. Olhuveli Beach & Spa Resort

Waar je op moet letten bij het boeken van een Malediven resort

Bij het boeken van een accommodatie op een Malediven resort zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Wanneer je hier voor het boeken goed naar kijkt weet je zeker dat je een onbezorgde vakantie tegemoet gaat zonder onverwachte verrassingen.

Wat voor vakantiemens ben je? Ga je naar de Malediven om helemaal tot rust te komen, wil je baden in luxe of wil je activiteiten ondernemen. Bijna alle resorts op de Malediven beschikken over de standaard faciliteiten. Er zijn echter een aantal resorts die net iets extra bieden. Zo beschikt het Kuredu Island Resort & Spa over een eigen golfclub. Bedenk van te voren goed wat je wensen zijn en stem je keuze wat betreft resort daarop af.

Ook is het soort verblijf(all inclusive of volpension) een belangrijke keuze. Deze keuze bepaald ook voor een deel de prijs van jouw verblijf. Voor een all inclusive verblijf betaal je uiteraard wat meer dan voor een volpension verblijf. De meeste resorts beschikken over meerdere restaurants. Of je nou voor all inclusive of voor volpension kiest, je hebt in ieder geval genoeg keuze.

Tot slot is het aan te raden om de lokatie van het Malediven resort te checken. Ligt het ver van het vliegveld af of dichtbij? Hoewel de transfer afstanden meestal kort zijn en per boot of watervliegtuig worden afgelegd kan het controleren jou nare verrassingen voorkomen.

Wil je zeker zijn van een prettig verblijf? Kies dan één van de vijf geselecteerde resorts op de Malediven. Dan is je vakantie op de Malediven van te voren al geslaagd. Bekijk ook de huidige Malediven aanbiedingen.

Wat mag je verwachten van een Malediven Resort?

Allereerst kun je er van uit gaan dat je een mooie kamer met geweldig uitzicht krijgt. Midden in de natuur, omringd door mooie parelwitte stranden en veel zee. De kamers zijn schoon, redelijk ruim en er zijn genoeg activiteiten om je te vermaken, maar je kan ook heerlijk liggen en genieten van je vakantie. Bij de resorts krijg je een vriendelijke service en wordt je meegenomen in de adembenemende natuur. Activiteiten zoals snorkelen en zwemmen zijn een echte aanrader. Als je je eigen snorkel spullen en onderwatercamera meeneemt kun je veel geld besparen, omdat dit de producten zijn die door veel toeristen worden aangeschaft.

Er zijn vele verschillende resorts. Van groot resort met vele verschillende restaurants, tot de wat kleinere resorts. Het ene resort is ook wat luxueuzer als de ander. Zo is er voor ieder wat wils te vinden. Ook de accomodaties verschillen, van een beach villa tot de beroemde water villa’s. De prijs per nacht is natuurlijk sterk afhankelijk van de accommodatie, het resort en het arrangement. Natuurlijk is een vakantie naar de Malediven vrij kostbaar, je kan het echter zo gek maken als je zelf wilt.

Het eten op een resort

Je krijgt kwalitatief goed eten en als we van eerdere gasten mogen geloven, zijn er gevarieerde buffetten die heerlijk smaken. Afhankelijk van het soort boeking dat je hebt gedaan kun je all inclusive genieten, of bijvoorbeeld alleen van het eten. Dankzij de super vriendelijke service zal je je als een koning voelen. ‘S ochtends een heerlijk ontbijt, tussendoor een lekkere lunch en ’s avonds lekker eten. A la carte of in buffetvorm. Vrijwel elk resort beschikt over verschillende restaurants. Hierdoor is het mogelijk om gedurende de vakantie verschillende gerechten uit diverse keukens te proberen. Sommige restaurants zijn zelfs direct op of direct aan het strand gelegen. Heerlijk culinair genieten dus.

Hoe beoordelen eerdere vakantiegangers de resorts?

Uiteraard verschilt het per resort hoe de vakantiegangers over de Resorts denken. Over het algemeen scoren de resorts gemiddeld een 8.0 of hoger. Meer Island krijgt zelfs een 9.7 volgens de reviews op TUI. Kortom, je betaald misschien iets meer dan bij een andere vakantie, maar optimaal genieten is een zekerheid. De meeste gasten zijn erg te spreken over de natuur en de vriendelijkheid van alle medewerkers op het eiland. De Malediven worden ook wel het paradijs genoemd!