Malediven vakantie aanbiedingen

tui-logo-malediven

Vanaf €2000

suntip-logo-malediven

Vanaf €2000

vakantiediscounter-logo-malediven

Vanaf €2000

prijsvrij-logo-malediven

Vanaf €2000

Omschrijving

De Malediven, een droom voor vele reizigers. De mooie resorts, witte stranden en blauwe zee maken van de Malediven een echte droombestemming. Al dit moois is natuurlijk niet gratis, een vakantie naar de Malediven is dan ook best prijzig. Zeker wanneer je de prijzen vergelijkt met die van een vakantie naar Europese bestemmingen. Gelukkig hebben de bekende reisbureaus regelmatig Malediven aanbiedingen. Het voordeel van zo’n aanbieding loopt al snel op. Aanbiedingen van de Malediven zijn er in verschillende soorten.

Waarom Malediven vakantie aanbieding

Reisaanbiedingen zijn er in het algemeen om één reden; het volboeken van vluchten en accomodaties. Wanneer deze niet op tijd vol worden geboekt lopen de vliegmaatschappijen en accomodaties het risico op omzetverlies. In dat geval verkopen zij de stoelen of accommodatie liever voor een lagere prijs.

vakantie Malediven aanbiedingEen last minute Malediven aanbieding is helaas nooit te voorspellen. Om van een last minute aanbieding gebruik te maken moet je simpelweg geluk hebben. Vroegboekkorting wordt meestal in de winter weggegeven. Door deze korting te geven willen de reisbureau’s de ingekochte reizen in de zomermaanden vol krijgen. Vroegboekkortingen kunnen leuk oplopen maar zullen nooit zo hoog zijn als last minute aanbiedingen. Tot slot geven reisbureau’s vaak kassakorting weg. Deze korting is leuk meegenomen maar is vaak niet zo hoog. Kassakorting wordt vaak weggegeven om het direct boeken van de reis aantrekkelijker te maken.

Heb je plannen om een vakantie naar de Malediven te boeken? Dan is het absoluut aan te raden om Malediven aanbiedingen in de gaten te houden. Klik op één van de links om de huidige aanbiedingen te bekijken.

Wat voor soort aanbiedingen kun je tegenkomen

Er zijn enorm veel soorten aanbiedingen. Wanneer je wilt reizen kun je aanbiedingen tegenkomen waarbij je vlucht goedkoper is dan normaal of je kunt enkele overnachting gratis of met korting krijgen. Ook kun je als je de reis en accommodatie tegelijk boekt, een normale korting krijgen. Kortom, er zijn verschillende soorten kortingen. Ander soort aanbiedingen kunnen te maken hebben met activiteiten die je uit kunt voeren als je eenmaal daar bent. Sommige reisorganisaties hebben leuke acties lopen. Bovenaan deze pagina verzamelen wij de beste vakantie Malediven aanbieding. Het loont zeker om vakantie aanbiedingen in de gaten gehouden. Het kan zeker geld schelen wanneer je gebruik maakt van een aanbieding.

Over de Malediven

De meeste mensen kennen de Malediven alleen maar van de resorts, hagelwitte stranden en de helder blauwe zee. Er is echter meer te vertellen over deze eilandengroep in de Indische oceaan. De Malediven liggen ten zuidwesten van Sri Lanka, in de Indische oceaan. De Malediven liggen dus op een vrij afgelegen plek. Hierdoor is deze eilandengroep voor toeristen enkel met het vliegtuig te bereiken. Hierin zijn de mogelijkheden ook beperkt. Vanuit Nederland is het bijvoorbeeld noodzakelijk om een overstap te maken in bijv. Dubai of Abu Dhabi.

De hoofdstad van de Malediven heet Malé. De hoofdstad Malé is een enorm dichtbevolkt en volgebouwd eiland. Malé is dan ook totaal niet wat je zou moeten verwachten van een vakantie naar de Malediven. Er zijn geen luxe resorts te vinden in Malé. Vanaf het vliegveld van Malé verplaats je je meestal via watervliegtuig of snelle boot naar het vakantie eiland. Afhankelijk van het eiland moet je ongeveer rekening houden met een uurtje reistijd vanaf Malé. Dit valt dus reuze mee.

De eilanden die samen de eilandengroep/archipel Malediven vormen zijn in de laatste tientallen jaren enorm booming bij toeristen. De vroeger onbewoonde eilanden zijn tegenwoordig bezet door luxe resorts.

Wat zijn de meest bekende aanbieders voor reizen naar de Malediven?

Veel bezoekers vragen zich af wat de meest bekende aanbieders zijn op het gebied van reizen naar de Malediven. Bij een reis van dit formaat wil je natuurlijk wel dat alles goed geregeld is. Om deze reden raden wij Tui, Tenzing Travel en Fox vakanties aan om je reis te laten regelen. Dan kun je met een gerust gevoel op vakantie, om daar heerlijk en onbezorgd te genieten van dit super mooie eiland. Wil je weten wat er allemaal op de Malediven te doen is, lees dan verder op onze website.

Wanneer je de voorbereidingen treft voor je trouwerij, merk je al snel dat alle trouw gerelateerde producten en diensten vaak meer kosten dan normaal. Ga je op huwelijksreis naar de Malediven, dan zijn er zo nu en dan leuke aanbiedingen te vinden. Van leuke kortingen, tot compleet ingerichte kamers met super mooi uitzicht en heerlijk eten. Zo heb je ook all inclusive mogelijkheden. Wanneer je een boeking doet met all inclusive kun je onbeperkt eten en drinken, maar vooral ook onbeperkt genieten op een van de mooiste plekken op deze aarde!

Aanbiedingen:

tui-logo-malediven

Vanaf €1209

suntip-logo-malediven

Vanaf €1517

vakantiediscounter-logo-malediven

Vanaf €1242

prijsvrij-logo-malediven

Vanaf €1488

All-Inclusives op de Malediven

Tui.nl

4.7

Ellaidhoo Malediven Resort

Vanaf €2099,-

Tui.nl

4.8

RIU Palace Malediven Resort

Vanaf €2649,-

Tui.nl

4.5

Sun Island Resort Malediven

Vanaf €2271,-