Kuredu Island Resort

Het Kuredu Island Resort is één van de mooiste resorts op de Malediven. Het resort ligt op het Lhaviyani Atol. De transfer van vliegveld van naar het Kuredu resort leg je af per watervliegtuig, een spectaculair begin van de vakantie! Onderweg krijg je vast een voorproefje op de omgeving. Kleine eilandjes, helder blauwe water en parel witte stranden. Als je van zon, zee en luxe houdt is een vakantie naar de Malediven een must om mee te ervaren.

Het Kuredu Island Resort is een luxueus opgezet resort. Het is één van de grotere resorts. Voordeel hiervan zijn de uitgebreide mogelijkheden aan vertier. Nadeel hiervan is dat het een wat drukker eiland is.

Tip: Wil je geheel zorgeloos op vakantie? Maak dan gebruik van het all inclusive arrangement.

Via de onderstaande link bekijk je direct alle geldige aanbiedingen van het Kuredu Island Resort. De kortingen kunnen leuk oplopen, zeker een tip om in de gaten te houden.

Bekijk hier de geldige aanbiedingen en kortingen van het Kuredu resort.

De accommodaties

kuredu beach resortOp het Kuredu Resort zijn er verschillende soorten accommodaties. Dit zijn:

Sanghu water villa; deze villa ligt in het water. Uniek aan deze accommodatie is het terras op de veranda.

Sultan pool villa; deze villa ligt op eiland. De pool villa’s zijn ruim opgezet en voorzien van alle luxe. Uniek aan de Sultan pool villa is het privé zwembad. Je hebt een eigen zwembad van 4mx10m. Wie wil dat nou niet?

Beach villa; deze villa ligt op het strand. De beach villa is ten opzichte van de eerder genoemde accommodaties wat minder luxueus uitgerust. De beach villa ligt direct op het strand, heerlijk als je van strand en zee houdt. Het is mogelijk om een beach villa met jacuzzi te boeken. Deze villa is iets luxer en ruimer van opzet.

Garden en beach bungalows; deze bungalows zijn ruim van opzet maar missen de luxe van de eerder genoemde accommodaties. Uiteraard kan je wel gebruik maken van alle faciliteiten. Je komt zeker niet te kort. Heb je wat minder budget? Dan zijn de garden en beach bungalows een mooie oplossing. Alle lusten van de Malediven zonder de prijzige extra’s.

Bekijk hier de geldige aanbiedingen en kortingen van het Kuredu resort.

De faciliteiten

Er is genoeg te doen op het Kuredu Island Resort. Hieronder vind je een overzicht van alle faciliteiten en activiteiten:

  • Restaurants; 4 buffetrestaurants, 3 a la carte restaurants en 8 bars.
  • Zwembaden; 3 buitenbaden en buiten kinderbad.
  • Wellness; massage, schoonheidssalon, spa.
  • Sport; beachvolleybal, voetbal, fitness, tennis.
  • Activiteiten; bananenboot, duiken, kano, waterskiën, windsurfen, snorkelen, duiken en zeilen.
  • Entertainment; diverse activiteiten.

Uniek aan het Kuredu Island Resort is de golfbaan. Deze is tegen een kleine vergoeding te gebruiken. Houd je van zon, zee, strand en golf? Dan is het Kuredu Island Resort wellicht een aanrader.

Wanneer je een verblijf boekt krijg je gratis: sunset cruise, halfuur golfles, halfuur snorkel les en een half uur windsurf les. Leuk om een aantal activiteiten uit te proberen.

Bekijk hier de geldige aanbiedingen en kortingen van het Kuredu resort.

Kuredu Island Resort beoordelingen

Wij zijn niet alleen in ons enthousiasme. Het Kuredu Island Resort krijgt op het internet zeer goede beoordelingen. Bekijk hier de beoordelingen op Tui.nl. Het Kuredu resort krijgt op Tui een beoordeling van 9,4. Dit zegt wat ons betreft genoeg over het Kuredu resort.