Huwelijksreis

Heerlijk bijkomen op huwelijksreis naar de Malediven.

De mooiste dag van jullie leven is voorbij, en nu is het tijd om even goed de tijd voor elkaar te nemen. Na dagen van plannen en stress is het nu zo ver dat jullie samen even mogen genieten van het ja-woord aan elkaar. Waar kun je nou beter tot rust komen dan op de Malediven? Het hele jaar door heb je heerlijk weer en het eten en drinken, maar vooral de natuur is er perfect. Lekker genieten samen in de luxe resorts op de Malediven!

All inclusive op huwelijksreis naar de Malediven

Wil je helemaal relax op huwelijksreis, laat dan niets aan het toeval over en kies voor een all inclusive huwelijksreis. Je wordt helemaal ontzorgt en kunt onbeperkt genieten van buffetten die dagelijks veranderen en ieder gewenst drankje. Kortom, heerlijk genieten, zonder nog ergens over na te denken. Jullie kunnen je helemaal op elkaar storten en genieten van jullie verbintenis. Zeker als je even lekker onderuit in de zon wilt verlenen de Malediven zich perfect. Een heerlijk klimaat waar het hele jaar goed weer is.

Kies een resort dat bij jullie past

De eerste stap is het uitzoeken van een resort dat goed bij jullie past. Het is immers jullie huwelijksreis, dus dan wil je extra genieten. Deze reis blijft jullie nog lang bij. Naast alle normale verblijven die op zich al super luxe zijn en waar je kunt genieten van de mooiste uitzichten, zijn er op dit paradijs ook speciale watervilla’s met jacuzzi’s en nog veel meer luxe. Alles wat je hartje begeert, kun je op deze droomvakantie verwezenlijken. Voor meer informatie over de Malediven kun je hier terecht.

Huwelijksreis Malediven in de aanbieding

Het huwelijk is waarschijnlijk al prijzig genoeg geweest, dus waarom zou je dan de hoofdprijs betalen om je huwelijksreis uit te stippelen. Ook voor de luxe resorts op de eilanden van de Malediven zijn regelmatig leuke aanbiedingen beschikbaar. Op deze manier kun je genieten van alle luxe, maar dan niet voor de volle prijs.

Speciaal eten op de eilanden

Omdat het jullie huwelijksreis is, willen jullie wellicht genieten van bijzonder eten in plaats van ontbijt, lunch en avondeten. De buffetten zijn zeer uitgebreid en zijn elke dag anders, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een heerlijke high tea af te nemen.

Bijzondere activiteiten

Samen wat leuke uitstapjes beleven tijdens de vakantie? Ook dat is mogelijk op de Malediven. Je kan op Sunset cruise, samen snorkelen, windsurfen, golfen of gewoon lekker samen sporten. Willen jullie tennissen, golfen, fitnessen, varen met een kano, tafeltennissen, biljarten of samen darten? Het is allemaal mogelijk. Bij sommige resorts kun je zelfs nog gratis les krijgen.

Wat zijn de aanbieders met de beste Malediven reizen

Er zijn verschillende aanbieders die een reis naar de Malediven aanbieden. Echter wil je wel dat je huwelijksreis tot in de puntjes is geregeld. Om deze reden raden wij een aantal reisorganisaties aan waarvan wij weten dat zij er voor zorgen dat iedere vakantie een droom vakantie wordt. Aanbieders zoals TUI, Tenzing Travel en Fox Vakanties staan erom bekend dat zij er alles aan doen om jou een heerlijke vakantie te bezorgen.

Waar moet je rekening mee houden

Wanneer je op vakantie gaat naar de Malediven, houdt er dan rekening mee dat de voertaal Engels is. Het vervoer gaat vooral per boot en er wordt gebruik gemaakt van watervliegtuigen. Het is gebruikelijk om een kleine fooi te geven en de valuta die gebruikt wordt is USD, oftewel de Amerikaanse dollar. Je kunt alleen geld opnemen op de grotere eilanden. Buiten de resorts is het ongebruikelijk om topless of naakt te zonnen en wanneer je lokale eilanden gaat bezoeken, houdt dan in je achterhoofd dat de eilanden een Islamistische achtergrond hebben.