Huisjes en beachvilla's

tui-logo-malediven

Vanaf €2000

suntip-logo-malediven

Vanaf €2000

vakantiediscounter-logo-malediven

Vanaf €2000

prijsvrij-logo-malediven

Vanaf €2000

Omschrijving

Het Kuramathi Island Resort, heel veel dichter bij het paradijs op aarde ga je niet komen. Op het Kuramathi Island Resort word je ondergedompeld in ongekende luxe. Het begint al bij aankomst. De transfer van Malé naar het Kuramathi resort gaat namelijk per watervliegtuig. De vlucht duurt overigens +- 30 minuten.

Eenmaal aangekomen op het Kuramathi resort wil je niet meer weg. Het Kuramathi resort laat je werkelijk waar betoveren. Tip: Wil je zorgeloos genieten van de Malediven? Kies dan voor een all-inclusive verblijf.

Simpel en avontuurlijk

Zulke beachvilla’s zijn er in allerlei uitvoeringen. Je kunt het natuurlijk simpel houden, bijvoorbeeld wanneer je met z’n tweeën een huisje op de Malediven wil huren. Dat hoeft niet groot te zijn en dat je daarmee aan het strand zit is dan mooi meegenomen. De verschillende eilanden hebben ieder genoeg activiteiten en mogelijkheden te bieden. Bovendien gaan er tussen de meeste eilanden bootjes waarmee je andere eilanden kunt bezoeken om daar op avontuur te gaan. En wie juist wil uitpakken, heeft ook genoeg keuze voor een mooie beachvilla op de Malediven.

Huisje met privézwembad

Het is bijvoorbeeld geheel normaal om een huisje op de Malediven te hebben met een eigen privézwembad. Soms is dat een klein zwembad, in andere gevallen kun je gerust baantjes trekken in je eigen zwembad. Het fijne is dat je je zwembad niet hoeft te delen met andere gasten. Slechts met je eigen gezelschap. Of dat nu twee, vier of zes personen zijn. Ook als je beachvilla geen privézwembad heeft, kun je natuurlijk altijd zwemmen in de zee. Hoewel er vaak ook nog een algemeen zwembad of zelfs meerdere zwembaden bij je resort horen.

Romantisch bubbelen in je beachvilla

Een andere luxe extra bij je huisje op de Malediven kan een jacuzzi zijn. Veel van de badkamers op de Malediven bevinden zich buiten of deels buiten. Zo kun je bubbelen met uitzicht op de zonsondergang bijvoorbeeld. De jacuzzi kan ook binnen staan. Zo maak je het juist weer romantisch in je beachvilla. Het is maar net waar je meer op zit te wachten. Privacy en romantiek of een romantisch uitzicht en de prachtige buitenlucht. Of wat dacht je van een glas champagne bij je jacuzzi terwijl je geniet van de heldere sterrenhemel?

Verzekerd van luxe

Je kunt het met een huisje op de Malediven zo gek of juist zo simpel maken als je zelf wil. Eén ding is zeker, de beachvilla’s bevinden zich aan het strand. Je kunt dus praktisch vanuit je bed de zee in rollen. Of je dan nog een privézwembad nodig hebt is nog maar de vraag. De formaten verschillen per resort en soms zijn er zelfs verschillende soorten beachvilla’s die worden aangeboden in één resort. Hoe dan ook kun je luxe verwachten. In ieder geval op en om de resorts. Zelfs als je beachvilla enkel voorzien is van gemiddeld luxe gemakken, zoals koffie en thee, een televisie en internet.

Voor meer details over de verschillende beachvilla’s kun je de pagina’s van de verschillende resorts bekijken. Hier wordt meer verteld over bijvoorbeeld de beachvilla’s van het Lily Beach Resort & Spa. Of kijk eens naar de huisjes van het Sun Island Resort Malediven. Dit is slechts een greep uit het aanbod van de beachvilla’s die je kunt vinden op de Malediven.

Beachvilla's:

tui-logo-malediven

Vanaf €1209

suntip-logo-malediven

Vanaf €1517

vakantiediscounter-logo-malediven

Vanaf €1242

prijsvrij-logo-malediven

Vanaf €1488

Bekijk ook:

Tui.nl

4.7

Ellaidhoo Malediven Resort

Vanaf €2099,-

Tui.nl

4.8

RIU Palace Malediven Resort

Vanaf €2649,-

Tui.nl

4.5

Sun Island Resort Malediven

Vanaf €2271,-