Hotels Malediven

tui-logo-malediven

Vanaf €2000

suntip-logo-malediven

Vanaf €2000

vakantiediscounter-logo-malediven

Vanaf €2000

prijsvrij-logo-malediven

Vanaf €2000

Omschrijving

De Malediven is een mooie bestemming voor je vakantie. Zon, zee en strand zijn de ultieme ingrediënten voor zo’n zomerse vakantie. En niet zomaar zon, zee en strand natuurlijk. De parelwitte stranden in combinatie met het helderblauwe water zorgen voor het perfecte plaatje. Op de Malediven kun je overal waar je zit luxe verwachten. Dus ook in een hotel op de Malediven. Malediven hotels zijn van alle gemakken voorzien, waar je ook naar zoekt. Of dat nu een romantische vakantie is, een week in de zon of een avontuurlijke vakantie.

Romantische trip naar de Malediven

De Malediven zijn bij uitstek een romantische bestemming. Het is ook niet verwonderlijk dat veel mensen hier naartoe gaan om hun liefde te vieren. Van bruiloften tot jubilea, alles is hier mogelijk. Je kunt op verschillende plekken bijvoorbeeld gebruik maken van mooie locaties voor je huwelijk of het vernieuwen van je geloften. Hotels en resorts hebben vaak extra ruimte voor mensen op huwelijksreis. Bijvoorbeeld een gratis flesje wijn of bubbels of een tegoedbon voor één van de faciliteiten van het resort of hotel.
Het voordeel van een hotel voor je romantische vakantie is vooral de privacy. De villa’s die je op resorts kunt huren zijn vaak minder afgeschermd van je buren, hoewel dit niet altijd het geval is. In een hotel is er meer privacy omdat je juist verder afgeschermd zit. Dat betekent niet dat je hoeft in te leveren op luxe natuurlijk. De Malediven hotels zijn evengoed luxe als de resorts. En met all inclusive deals en roomservice heb je het beste van beide werelden.

De eilanden van de Malediven

De Malediven is een verzameling van verschillende eilanden. Op ieder eiland kun je meerdere hotels vinden. De verschillende eilanden hebben allemaal hun eigen specialiteiten. Bijvoorbeeld de gebieden waar het duiken populair is door het mooie koraal. De hoofdstad van de Malediven is Malé. Daar kom je ook met het vliegtuig aan. Van daar kun je dan per watervliegtuig of speedboot naar het eiland waar jouw hotel ligt. Als je een ander eiland bezoekt, moet je dus rekening houden met nog een extra reistijd. Maar wel een prachtig stukje reis. Meestal ben je in een uur vanaf Malé op het juiste eiland.

Strandhotels, familiehotels en hotels met zwembaden

Het gros van de Malediven hotels ligt aan het strand of dicht bij het strand. Het is ook bijna niet te ontkomen gezien de Malediven bestaat uit strandeilandjes. Wat je misschien meer zal verbazen is dat er nog meer hotels zijn die geschikt zijn voor families. Dat wil zeggen dat er kamers zijn waar je met je gezin in kunt verblijven en dat er voor de kinderen ook genoeg te doen is in of om het hotel.

Ongeveer een derde van het aantal familie en strandhotels is een hotel met zwembad op de Malediven. Bijvoorbeeld Kandima Maldives in Kudahuvadhoo of Coco Bodu Hithi in het Noordelijke Malé-atol. Beide hotels liggen ook nog eens direct aan een privé strand. Als je in Malé wil verblijven in een hotel, dan kun je bijvoorbeeld naar Hulhule Island Hotel of naar Noah Safari Vessel. Deze twee hotels liggen het dichtst bij de luchthaven. Echt vlak bij de stad en ook nog aan het strand ligt het prachtige Ozen Reserve Experience.

Hotels:

tui-logo-malediven

Vanaf €1209

suntip-logo-malediven

Vanaf €1517

vakantiediscounter-logo-malediven

Vanaf €1242

prijsvrij-logo-malediven

Vanaf €1488

Bekijk ook:

Tui.nl

4.7

Ellaidhoo Malediven Resort

Vanaf €2099,-

Tui.nl

4.8

RIU Palace Malediven Resort

Vanaf €2649,-

Tui.nl

4.5

Sun Island Resort Malediven

Vanaf €2271,-