Ellaidhoo Malediven Resort

tui-logo-malediven

Vanaf €2099

suntip-logo-malediven

Vanaf €1665

vakantiediscounter-logo-malediven

Vanaf €1429

prijsvrij-logo-malediven

Vanaf €1919

Omschrijving

Voor het duiken op de Malediven moet je bij het Ellaidhoo Malediven Resort zijn. Maar ze beperken zich zeker niet tot duiken alleen. Het resort is gelegen in het noorden, een gebied dat bekend is om haar mooie duiklocatie en koraal. Vanaf het vliegveld kom je met een watervliegtuig binnen 25 minuten bij het resort. Deze service is beschikbaar tussen 6 en half zes, dus als dit niet uitkomt met je aankomst op het vliegveld, zul je daar in de buurt moeten verblijven tot het wel kan.

Accommodatie

Op het Ellaidhoo Malediven Resort kun je kiezen uit verschillende verblijven. Bijvoorbeeld de bungalows. Er is een Beach bungalow en een Water bungalow. De Beach bungalow heeft een semi-open badkamer, waarbij de douche binnen is. Daarnaast heb je vanuit je bungalow direct toegang tot een privé strand. De Water bungalow heeft ook een semi-open badkamer, maar ligt aan het water. De Water bungalow is qua oppervlakte ook een stuk groter dan de Beach bungalow.
Een andere mogelijkheid is een kamer in plaats van een bungalow. De badkamers zijn hier net als bij de bungalows: semi-open met een douche in het binnen-gedeelte. Er zijn ook weer twee soorten kamers. De Standaard en de Ocean View. Die tweede is groter dan de Beach bungalow. En je kijkt direct op de oceaan. De Standaard kamer is de kleinste optie voor je verblijf. De kamer is simpel, maar je kunt natuurlijk genieten van alles wat het Ellaidhoo Malediven Resort zelf te bieden heeft buiten de kamer.

Bijvoorbeeld het duiken en het snorkelen, activiteiten waar deze locatie vooral om bekend is. De avonturier en de ontspanning-zoekende vakantieganger komen bij Ellaidhoo Malediven Resort allebei aan hun behoeften. Je kunt namelijk ook gaan kanoën of juist gaan vissen. Zo ontdek je niet alleen meer van het water maar ben je ook nog eens lekker bezig. Het is natuurlijk niet gek dat je op de Malediven een hoop te doen kunt vinden in, op en om het water.

Als je niet wil duiken of snorkelen, is er nog genoeg te doen. Ga bijvoorbeeld het strand op voor een potje tennis, badminton of volleybal. Wie liever even binnen wil vertoeven, maar wel actief bezig wil zijn, heeft ook voldoende opties. Er is namelijk een volledige gym met alle nodige attributen. Zo blijf je fit tijdens je vakantie. Ook squashen is een mogelijkheid bij het Ellaidhoo Malediven Resort. Als je zoekt naar meer ontspannen sportvertier, kun je hier bijvoorbeeld tafeltennissen, tafelvoetballen, darten of biljarten.

Na alle activiteiten kun je weer helemaal ontspannen in de Chavana spa. Deze spa is Balinees gespecialiseerd en dat maakt de spa extra bijzonder. Na een dag vol avontuur en een relaxte massage, wil je natuurlijk ook wat lekkers eten of drinken. Daarvoor zijn meerdere bars en restaurants te vinden op het Ellaidhoo Malediven Resort. Het Malamathi restaurants is exclusief voor gasten van de Water bungalows. Hier eet je bij het zwembad met uitzicht op de oceaan. Overige gasten kunnen terecht bij het buffet-stijl Madi restaurant.

De Malamathi bar is de plek voor cocktails aan het zwembad. Voor een meer exclusieve manier van een drankje drinken, moet je juist weer bij de Iruohsenee bar zijn. Hier kun je ook voor buffet terecht en bovendien heb je zicht op de zee. De echte avondbar bevindt zich in het midden van het Ellaidhoo Malediven Resort en heet de EYZ Lounge & Bar. De ideale plek om je dag of avond af te sluiten dus.

Ellaidhoo Resort

tui-logo-malediven

Vanaf €2099

suntip-logo-malediven

Vanaf €1665

vakantiediscounter-logo-malediven

Vanaf €1429

prijsvrij-logo-malediven

Vanaf €1919

Meer soortgelijke resorts

Tui.nl

4.7

Ellaidhoo Malediven Resort

Vanaf €2099,-

Tui.nl

4.8

RIU Palace Malediven Resort

Vanaf €2649,-

Tui.nl

4.5

Sun Island Resort Malediven

Vanaf €2271,-