All inclusive

De ultieme vakantie is natuurlijk All Inclusive naar de Malediven. Het is de ultieme-onbezorgde vakantie naar hét paradijs op aarde. Op de Malediven vindt je enkele tientallen resorts die stuk voor stuk zijn overgoten van luxe. Bij de meeste resorts heb je drie opties:

  • All inclusive – Ontbijt, lunch, diner, snacks en drankjes
  • Volpension – Ontbijt, lunch en diner
  • Halfpension – Ontbijt en diner

Bekijk alle All inclusive, volpension en halfpension resorts op de Malediven:

All inclusive Malediven aanbiedingen

Wil je all inclusive op vakantie naar de Malediven? Dan is aan all inclusive verblijft wellicht een goede optie. In dat geval zijn alle consumpties bij de prijs inbegrepen. Je kunt onbeperkt eten en drinken en vooral onbeperkt genieten van de parelwitte stranden en het heerlijke klimaat. Wat er allemaal mogelijk is hangt af van het resort waarin je verblijft. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat het ene resort andere gerechten aanbiedt dan het andere resort.

All inclusive op huwelijksreis

Na al het plannen van jullie huwelijk hebben jullie het verdient om even goed in de watten gelegd te worden tijdens jullie huwelijksreis. Laat je bedienen en geniet van het all inclusive aanbod bij de verschillende resorts. Zorgt dat er op jullie droomreis niets ontbreekt en weet van te voren precies waar je aan toe bent qua budget.

Welke all inclusive aanbiedingen zijn er allemaal naar de Malediven?

Er zijn enorm veel aanbiedingen voor jouw reis naar de Malediven. Ook voor de all inclusive Malediven aanbiedingen hebben wij de beste aanbiedingen op een rij gezet. Neem rustig een kijkje op onze Malediven aanbiedingen pagina. Voor algemene informatie over de Malediven vakantie kun je het beste even de welkomstpagina bekijken.

All inclusive Malediven hoeft niet duur te zijn!

Al vanaf €1800,- euro per persoon kun je all inclusive genieten van een volledig verzorgde reis naar de Malediven. Je kunt dan lekker wegdromen in het hemelbed, logeren in een watervilla, snorkelen, maar vooral lekker eten en drinken! Geniet van het heerlijke weer op de Malediven. Dankzij het gunstige klimaat is het vrijwel altijd lekker weer. Je hebt bijna de hele dag zon en zelfs het zeewater is het hele jaar door bijna 30 graden. Je kunt dus het hele jaar genieten van een zonvakantie als je dat zou willen.

Wat is het voordeel van all inclusive naar de Malediven?

Het grootste voordeel is dat je vooraf weet waar je aan toe bent. Je hoeft in principe geen extra kosten te maken aan eten en drinken als je eenmaal op het eiland zelf bent. Je kunt onbeperkt genieten van alle buffetten en al het andere eten en drinken in je resort. Onbezorgd genieten aan de zwembadrand of aan het strand van lekkere cocktails, drankjes en andere versnaperingen is nog nooit zo lekker geweest. Laat je lekker in de watten leggen en laat je bedienen wanneer je wilt. De enige kosten die je waarschijnlijk nog zult maken, zijn de watertaxi, snorkelspullen en eventuele andere activiteiten zoals voor een rondvaart met een boot.

Wat zeggen andere all inclusive gebruikers?

Naar de Malediven is een paradijs, en dat is één ding. Maar als je onbezorgd kunt genieten van al dat lekkers is het alsof de hemelpoort opengaat. Onder het genot van een lekker drankje genieten van de natuur, en heerlijk eten wanneer jij dat wilt. De buffetten zijn uitgebreid en variëren dagelijks. Je hebt dus niet elke dag de zelfde maaltijd. Bij de verschillende resorts krijgen het eten en drinken hoge scores. Naast het feit dat het eten erg lekker is, is de service van de medewerkers super vriendelijk, en bedienen ze tot aan je ligstoel. Kortom, all inclusive genieten is een echte aanrader als je even heerlijk wilt genieten op dit eiland als paradijs!