Adaaran Club Rannalhi Resort Malediven

suntip-logo-malediven

Vanaf €1665

vakantiediscounter-logo-malediven

Vanaf €1452

prijsvrij-logo-malediven

Vanaf €2107

Omschrijving

Omgeven door een hagelwit strand en een helderblauwe; dat is wat je kunt verwachten tijdens een vakantie in het driesterren Adaaran Club Rannalhi. Dit tropische complex ligt op een klein, groen eiland in de Malediven. Bang dat je je zult vervelen hoef je niet te zijn; er zijn o.a. wellness-, sport- en duikfaciliteiten.

Accommodatie

Je verblijft bij Adaaran Club Rannalhi Resort Malediven in een standaard deluxe kamer of in een water bungalow. De kamer heeft of uitzicht op de oceaan of uitzicht op de tuinen van het resort. Je kunt bij de kamers zelf bepalen of je een kamer wil met een balkon of het terras. De kamer is wel iets kleiner dan de water bungalow, maar beide zijn voorzien van dezelfde faciliteiten, zoals koffie en thee, een minibar en een televisie. En natuurlijk internet.

De water bungalow is dus iets groter. Deze bungalows zitten ook direct aan het water. Hier heb je dus sowieso het oceaan-uitzicht. Met een houten ladder vanaf je privé zonnedek kom je bij de oceaan uit. De interieurs van zowel de kamer als de bungalow zijn modern en sober. De badkamers zijn 5 of 3 vierkante meter. Het is dus meer dan voldoende om goed te genieten van de mooie locatie.

Je bereikt het Adaaran Club Rannalhi Resort Malediven met een speedboot vanaf het vliegveld. Eenmaal aangekomen bij je kamer of bungalow kun je genieten van de spa faciliteiten die bij het resort horen. Er zijn zowel faciliteiten als behandelingen in de Chavana spa om van te genieten. Scrubs, massages, manicures en pedicures, het kan hier allemaal. En als je weer tot rust gekomen bent, kun je naar het restaurant voor een hapje eten of de bar voor een drankje.

Het restaurant houdt thema-avonden met verschillende internationale keukens als thema. Zo blijft het aanbod gevarieerd, zonder dat je hiervoor verschillende restaurants nodig hebt. Vis en schelpdieren zijn de specialiteit van het restaurant. Dat mag ook wel als je op een eiland zit. De bar heeft weer een ruim aanbod aan cocktails, maar je kunt hier ook terecht voor een verfrissend biertje of een goed glas wijn. Of natuurlijk een frisje. Zo ben je helemaal voorzien van alle gemakken en voordelen van het resort.

Wie liever zelf gaat vissen dan vers gevangen vis eet – of dat natuurlijk gewoon allebei wil doen, is bij het Adaaran Club Rannalhi Resort Malediven ook op de juiste plek. Sterker nog, je gaat hier niet zomaar vissen. Je kunt namelijk kiezen voor vissen bij zonsopgang of zonsondergang. Als dat geen mooie start of afsluiting van je dag is wanneer je van vissen houdt. Je kunt ook op een zonsondergang cruise gaan als vissen niet je ding is, maar je wel het beste uitzicht wil hebben op de zonsondergang. Andere opties om je te laten vermaken tijdens je vakantie op dit resort zijn een stadsrondleiding van Male of juist een bezoek aan een lokaal dorpje. Met zonsopgang kun je de oceaan ook nog ontdekken, dit is het moment dat je bijvoorbeeld haaien en andere bijzondere zeedieren kunt spotten. Of ga eilandhoppen bij Guraidhoo, Biyandhoo en Fiyalohi. Genoeg opties dus om je vakantie vol leuke uitjes te plannen – of juist te vertoeven in de spa.

Adaaran Club Rannalhi

suntip-logo-malediven

Vanaf €1665

vakantiediscounter-logo-malediven

Vanaf €1452

prijsvrij-logo-malediven

Vanaf €2107

Meer soortgelijke resorts

Tui.nl

4.7

Ellaidhoo Malediven Resort

Vanaf €2099,-

Tui.nl

4.8

RIU Palace Malediven Resort

Vanaf €2649,-

Tui.nl

4.5

Sun Island Resort Malediven

Vanaf €2271,-