Wist je dat er naast hotels gemaakt van ijs, ook resorts, bungalows en restaurants tot wel 16 meter onder water bestaan? Een overnachting in deze waanzinnige bungalow, zal gegarandeerd indruk maken! Toch liever een romantisch diner bij de vissen? Ga dan naar het onderwater restaurant. Nieuwsgierig geworden? Mooi, zo laten we een diepere duik nemen in de wondere onderwaterwereld van bungalows en restaurants onder water in de Malediven.  Lees er hier meer over!

Boek een overnachting bij Hotel Muraka

Hotel Muraka is ongetwijfeld een van de mooiste onderwaterhotels ter wereld. Het is een fascinerende constructie en dus dé plek om je meest dromerige nacht door te brengen. Deze gruwelijk mooie bungalow in zee waar zelfs een sporttas kopen mogelijk is, wordt ook wel een van de duurste onderwaterhotels ter wereld genoemd. Maar woorden zouden tekortschieten om de ervaring van een verblijf in deze accommodatie te beschrijven. Deze aparte verblijfplaats in de Malediven, situeert zich midden in de kalme wateren van de  Indische Oceaan. Deze luxe onderwater villa met twee verdiepingen en voorzien van alle toeters en bellen, situeert zich op een diepte van maar liefst zestien en een halve meter in zee.

Bouwkosten met een prijskaartje waar je het warm van krijgt

De bouwkosten van dit waterwonder worden geschat op ongeveer $ 15 miljoen. De accommodatie wordt beheerd door Conrad Hotels & Resort. Binnen in het pand vind je luxe kamers met kingsize bedden, een gigantische badkamer, een moderne fitnessruimte en een overloopzwembad, omgeven door het adembenemende zeegezicht. Zoals je misschien al vermoed, komt deze ongelooflijk glamoureuze villa met een weerzinwekkend prijskaartje. Hou je vast; de prijs voor  een all-inclusive pakket van vier nachten kost rond de $ 200,000. Dus als je net de loterij gewonnen hebt, wensen we je veel plezier.  Neem je schooltas handtas mee op dit memorabele en leerrijke avontuur.

Stijlvol dineren in een waterwereld

Als het prijskaartje van een verlengd weekend in hotel Muraka toch net iets buiten je budget ligt en je toch echt graag een onderwater ervaring wenst, ga dan naar Subsix! Als je een tafel krijgt bij “Subsix”, dineer je in een andere wereld. Een speedboot overbrugt de 500 meter van het Malediven resort “Niyama” naar het onderwaterrestaurant. Een trap leidt zes meter naar beneden naar de “Subsix”. Je wordt verwelkomd door een schitterend parelmoeren plafond met koraalachtige lampen. Terwijl de barman cocktails schudt of roert, moet je jezelf bijna dwingen om je ogen op de menukaart te houden. Niet uit bezorgdheid over gebrek aan kwaliteit, maar omdat je je bevindt in een omgekeerde wereld, waar mensen in het aquarium zitten en de vissen in de buitenwereld leven. Wat een ervaring!

Ervaar de luxe

Wisselende sterrenchefs zullen je smaakpapillen prikkelen met hun verfijnde kookkunsten. Drie gangen maaltijden beginnen bij 200 dollar per persoon. Wil je toch liever gewoon een bezoekje brengen onder het genot van een heerlijk verfrissend drankje? Ook daar is aan gedacht want twee keer per week vinden er uitbundige onderwaterfeestjes met een DJ plaats. Maak je geen zorgen, de luide muziek of de trillingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *