Iedereen gaat wel eens op vakantie naar een hotel, een huisje of en een groot vakantiepark. Of dit nou in eigen land is of in een ander land er is altijd een groot verschil in hotels en verblijfplaatsen. In deze blog zoomen we in op de mogelijkheden die je hebt wanneer je denkt aan een vakantie op De Malediven.

5 sterren hotels

Dit soort grote hotels trekken veelal families en gezinnen die wat meer geld hebben, het zijn vaak grote hotels met veel te doen op en rondom het park. Er is aandacht voor luxe en comfort en gastvrijheid staat hoog ik het vaandel. Vaak liggen5 sterrren hotels aan het strand of een andere A-locatie op het eiland. Veel van dit soort hotels heeft ook een sportschool dus als je hier je sport routine wilt blijven volgen kan dat natuurlijk. Dan is het wel handig een sportbh, sportbh shock absorber of gewoon je normale sport kleding mee te nemen. De 5 sterren moeten wel verdiend worden en dat lukt alleen met de beste faciliteiten en veel aandacht voor de gasten.

Huisjes

Als je meer bent van een vakantie die je zelf helemaal kan uitplannen, dan zijn huisjes een leuke optie. Wellicht is dit leuk met je gezin als je houdt van rondkijken in de plaats waar je bent, of om de omgeving meer te verkennen. Wanneer je een vakantiehuisje huurt ben je vrijer om te doen en laten wat je wilt. Met een huisje heb je meer pricacy en ruimte voor jezelf maar ontvang je niet de faciliteiten die een hotel je kan bieden. Dat is een overweging die iedereen voor zichzelf moet maken.

Camping

Voor veel gezinnen is dit de perfecte vakantie, niet te duur en het kan erg gezellig zijn. Het is een vorm van vakantie die je op De Malediven maar mondjesmaat kunt doen. Het is niet zoals je in Nederland of Frankrijk gewend bent met enorm campings met alles erop en eraan. Het is vaker kleinschalig met een paar kampeerplekken voor een camper of tentje. Wat je hier dan wel voor terugkrijgt is een adembenemende natuur en tropische taferelen. Iets wat je bij ons in Nederland niet gaat krijgen. Het is iets voor de echte liefhebber die even weg wil zijn van de luxe die je verder op de eilanden ziet.

Vakantie parken

Bungalowparken zijn super leuk, ze zijn overal over de wereld en de één is nog groter dan de ander. Zo zijn ze ook te vinden op De Malediven. De grotere parken zitten vol met activiteiten om te doen, vaak is er voor de kinderen wel een voetbalveld of een zwembad op het park of ergens in de buurt van het park. Het is leuk om in een bungalow te zitten omdat je er heen kan met je huurauto, wat het ontdekken van de omgeving een stuk makkelijker maakt. Dus misschien is dit wel wat voor jou, vind jij 1 van deze opties nou echt bij jou passen dan kan je altijd op zoek gaan naar De Malediven als vakantiebestemming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *