De Malediven worden vaak genoemd als de meest populaire paradijselijke bestemming op aarde. Met kristalhelder water, ongerepte stranden en luxueuze resorts is het niet moeilijk te begrijpen waarom deze eilandengroep zo geliefd is bij vakantiegangers. Maar als je op zoek bent naar een paradijselijke bestemming die een beetje goedkoper is dan de Malediven, kun je ook Mauritius of Zanzibar overwegen. Beide eilanden bieden prachtige stranden en een schitterend landschap, zonder het hoge prijskaartje van de Malediven. Dus als je op zoek bent naar een tropisch uitje, voeg dan zeker één (of alle) van deze drie bestemmingen toe aan je lijstje!

Vakantie Malediven

Een Malediven vakantie is zeer populair voor de luxe vakantiegangers en honeymooners. Als je de foto’s ziet, dan begrijp je al snel waarom. Hagelwitte zandstranden omringen de vele eilandjes die de Malediven bezit. Je kunt hier veel zien tijdens snorkelen of duiken in het helderblauwe water, je kunt er dolfijnen spotten, of de dag beginnen met een ontspannen yogasessie op het strand. Bovendien zijn er veel luxe resorts met watervilla’s die je een adembenemend uitzicht op de oceaan bieden. Als je van een zorgeloze vakantie op de Malediven wilt genieten, kijk dan eens naar een verblijf in een all-inclusive resort. Veel van deze resorts bieden aanbiedingen waarbij je maaltijden en drankjes in de prijs van je verblijf zijn inbegrepen.

Vakantie Mauritius

Als je een goedkoper alternatief zoekt voor de Malediven, is Mauritius een prima optie. Dit eiland in de Indische Oceaan staat bekend om zijn schitterende stranden, weelderige vegetatie en vriendelijke bevolking. Er zijn veel activiteiten om je op dit kleine eiland bezig te houden, van wandelen in de bergen tot het verkennen van de kleurrijke markten. En natuurlijk zou een reis naar Mauritius niet compleet zijn zonder wat tijd door te brengen op het strand. Veel van de stranden hebben vele palmbomen en bieden een prachtig uitzicht op het turquoise blauwe water. Als je een paradijselijke bestemming zoekt zonder de hoofdprijs te betalen, is Mauritius zeker het overwegen waard.

Vakantie Zanzibar

Als je een andere exotische bestemming wilt verkennen, zoek dan niet verder dan een vakantie naar Zanzibar. Deze archipel voor de kust van Tanzania is bekend om zijn mooie stranden, helder water en vriendelijke mensen. Veel mensen komen hier om te ontspannen op het strand, maar er is ook genoeg om je bezig te houden als je op zoek bent naar wat avontuur. Je kunt er snorkelen of duiken in het kristalheldere water, een (meerdaagse) safari maken op het vasteland van Tanzania, een kijkje nemen in de nabijgelegen nationale parken of verken de vele markten en winkels in de hoofdstad Stone Town. Wat je ook zoekt, je vindt het op Zanzibar.

Al met al drie paradijselijke bestemmingen met ieder zijn eigen prijskaartje. Als je op zoek bent naar een tropische vakantie, voeg dan zeker deze bestemmingen toe aan je lijst!

Wat zijn jouw favoriete paradijselijke bestemmingen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *