Wil jij een boot verkopen? Daar kunnen uiteraard verschillende redenen voor zijn. Misschien wil jij een nieuwe boot kopen en daarom de verkopen. Daarnaast kan het ook zijn dat je de boot amper gebruikt. Dan is het zonde om een boot in bezit te houden, want je bent er maandelijks ook veel onderhoudskosten aan kwijt. Daarom is het soms verstandig om je boot te verkopen. Veel mensen vragen zich af of het bij de verkoop van een boot aan te raden is om een verkoophaven te gebruiken. Wij raden je zeker aan om dit te doen, want in een verkoophaven ga jij de boot waarschijnlijk sneller verkopen. Je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van de diensten van verkoophaven Jachtmakelaar Kappers.

Meer bezichtigingen

Een belangrijk voordeel van een verkoophaven is dat toekomstige kopers sneller geneigd zijn om de boot te bezichtigen. Dat heeft ook een belangrijke redenen. Toekomstige kopers kunnen de boot in een verkoophaven namelijk bezichtigen zonder afspraak. Het brengt dus veel minder gedoe met zich mee. Hoe meer mensen de boot bezichtigen, hoe groter de kans dat iemand verliefd wordt op de boot en besluit om een aantrekkelijk bod te doen.

Actieve promotie

De jachtmakelaar van de verkoophaven promoot je boot ook op een actieve manier. In de eerste plaats staat je boot in de ‘etalage’ en daardoor trekt het veel mensen aan. Tegelijkertijd adverteren ze ook nog eens online. Een jachtmakelaar kent doorgaans alle belangrijke platforms en daarmee is een groot bereik gegarandeerd.

Ze kunnen onder onderhandelen

Als je gebruikmaakt van de verkoophaven, dan krijg je er automatisch aanvullende diensten van de jachtmakelaar bij. Na de vele bezichtigingen is er een grote kans dat iemand een aantrekkelijk bod doet. Dan is het zaak om goed te onderhandelen. Wanneer je weinig ervaring hebt met onderhandelen, dan kan dit best pittig zijn. Misschien haal je er dan minder uit dan je had gehoopt. De jachtmakelaar kan voor jou gaan onderhandelen. Ze hebben veel ervaring en weten precies welke strategieën ze moeten inzetten.

Hulp bij andere zaken

Heb jij de boot verkocht? Dan is dat heugelijk nieuws, maar dan moet je nog wel even de praktische zaken regelen. Een boot moet bijvoorbeeld overgeschreven worden en er moeten nog andere administratieve zaken worden geregeld. Ook daarbij kan de jachtmakelaar je van dienst zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *