Met onze tips ga je een leuke vakantie in Zanzibar tegemoet. Een vakantie Zanzibar vol met leuke bezienswaardigheden en natuurlijk ook ruimte voor luieren op het strand. Zanzibar is een eiland dat onderdeel is van Tanzania, dat in Afrika ligt. Zanzibar staat bekend om zijn mooie stranden, specerijen en kruiden en prachtige bezienswaardigheden. Hieronder hebben wij een paar tips voor je op een rijtje gezet, zodat je een vakantie in Zanzibar helemaal vol kan plannen met leuke activiteiten. Er zit van alles bij, van leuke bezienswaardigheden tot uitrusten op de mooiste stranden.

Leuke bezienswaardigheden

Genoeg te doen en zien in Zanzibar. Ben je iemand die graag dagen volplant met leuke bezienswaardigheden? Dan is er in Zanzibar genoeg om uit te kiezen.

Luieren op het strand en snorkelen in de zee

Bij vakantie hoort natuurlijk ook luieren op het strand. Dat kun je zeker goed doen in Zanzibar, die bekend staat om zijn prachtige stranden. Er zijn veel leuke stranden om uit te kiezen. Ga bijvoorbeeld naar Bewjuu in het zuidoosten of Nungwi in het noordwesten. Neem je handdoekje, wat te drinken en een leesboek mee en je kunt je er sowieso de hele dag vermaken.

Wil je toch meer te doen hebben? Dan kun je ook gaan snorkelen. Het prachtige azuurblauwe water van Zanzibar is daar perfect voor. Het water is zo helder dat je zowel koraal als vissen kunt spotten. Je kunt zelfs een schildpad of dolfijn tegenkomen. Snorkelen kan aan de kust, maar de beste plekken bereik je met een boot. Je kunt bijvoorbeeld een boottocht boeken zodat je bij de mooiste duik- en snorkelplekken uitkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *