Het is weer bijna zover dat we heerlijk over de boulevards en stranden kunnen flaneren met onze zomerse outfit. Het betere weer komt er weer aan en daar is iedereen erg hard aan toe. Maar hoe creëer je een trendy strandoutfit om er straks weer op en top uit te kunnen zien van zowel de schoenen tot de tas en zonnebril? Hieronder enkele tips. Ohja… Op ShoetimeOnline.nl kun je alvast zomerse schoenen of slippers uitkiezen om straks de blits mee te kunnen maken op het strand of op de boulevards in zomerse oorden. 

Outfit 

Voor een strandoutfit wordt meestal gebruik gemaakt van luchtige stoffen, zodat je het niet te warm krijgt en de lucht lekker door je outfit heen kan blazen. Je kunt hierbij denken aan een kaftan, mooie kimono, linnen rokjes of een heerlijk jurkje. Zolang het maar een kledingstuk is, waarbij de stof niet te dik is, kun je het aan op het strand of tijdens het flaneren over de boulevard.

Sandalen

Onder een strandoutfit draag je meestal leuke slippertjes of sandalen met of zonder hak. In de collectie van Rieker vind je diverse leuke zomerschoenen voor onder een strandoutfit. Draag slippers of sandalen waar je lekker op kunt lopen en die niet te strak zitten, zodat je het zand er makkelijk uit kunt halen en het niet gaat schuren terwijl je lekker loopt te flaneren.  

Zonnebril

Ook een trendy zonnebril is uiteraard onmisbaar. Kies altijd voor een zonnebril met UV filter om je ogen tegen de zon te beschermen. Deze zomer komen de grote zonnebrillen weer helemaal terug in de mode, dus wellicht kun je eens kijken naar een groot, vierkant of rond model met UV filter om er weer op en top gesoigneerd bij te lopen. 

Strandtas

Zonder een leuke strandtas is je outfit uiteraard niet helemaal compleet. Naast dat het erg handig is om je (waardevolle) spulletjes in te bewaren, ziet het er ook nog eens leuk uit als je een trendy strandtas draagt. Denk hierbij aan een rieten of boho strandtas, deze zijn weer helemaal in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *