Het wordt weer tijd voor lekker weer en een zonnetje, zodat we weer heerlijk met zijn allen naar buiten kunnen om te genieten van de zon. Echter is het dan ook van belang om weer volledig modieus gekleed voor de dag te komen. Ook voor de mannen geldt dit uiteraard. hieronder 5 stijlvolle strandoutfit ideeën voor mannen. 

Tip 1. Korte broek met een print en T-shirt

Een korte broek met leuke print en pastelkleurig of wit/zwart T-shirt is altijd een prima keuze als strand of zomeroutfit bij mannen. Door een stoere, korte broek met print te combineren met een rustige kleur T-shirt en leuke sneakers of slippers zorg je al snel voor een leuke outfit om mee over de buitenlandse boulevards te wandelen. 

Tip 2. Spijkerjack met korte broek

Door een spijkerjack te combineren met een korte broek, zorg je voor een stoere, zomerse outfit. Je kan hier eventueel nog een dun shirt onder dragen, maar dat is vaak te warm voor overdag. Voor ’s avonds als de temperaturen afkoelen is dit echter wel lekker. 

Tip 3. Korte spijkerbroek met T-shirt

Kies een korte spijkerbroek met een leuke wassing of design en combineer deze eenvoudig met een leuk T-shirt en slippers of stoere instappers. Zo creëer je al snel een stoere en toch zomerse outfit, waar je je heerlijk comfortabel in kunt bewegen. Je kunt een korte spijkerbroek ook eenvoudig combineren met nette heren overhemden met korte mouw. 

Tip 4. Zwemkleding

Heb je als man zijnde een goed figuur en ben je erg ijdel? Dan loop je vast graag zonder shirt over het strand of de boulevard. Kies dus voor een zwemshort waar je ook lekker in kunt lopen en die van een stof gemaakt is die snel opdroogt. Je kunt hierop een polo of eenvoudig T-shirt dragen om niet te verbranden en om je blote bovenlijf te kunnen bedekken als je gaat dineren of de bar in gaat. 

Tip 5. Mouwloos T-shirt en korte broek 

Wil jij graag je spierballen showen en een lekker luchtig kledingstuk om je bovenlijf dragen? Kies dan voor een mouwloos T-shirt en een leuke korte broek. Kijk ook eens bij Genti voor een leuke korte broek of (mouwloos) T-shirt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *