Hoe kan je een rondreis door Amerika meemaken?  Dit is een vraag die veel mensen in de wereld zichzelf stellen. Er zijn zoveel plaatsen en mogelijkheden die je kunt zien tijdens je bezoek aan Amerika, maar we willen het je gemakkelijker maken door je een uitgebreide gids te geven van wat een rondreis Amerika te bieden heeft!

Beste plek om te bezoeken tijdens rondreis door Amerika

Een van de beste plaatsen om te bezoeken tijdens een rondreis door Amerika is New York. Er zijn tal van attracties in de stad voor iedereen om van te genieten. Hier zijn enkele van de meest populaire:

Central Park

Central Park is een van de meer levendige groene ruimtes van New York, perfect om te picknicken en te zonnebaden. Het park beschikt ook over een meer en een verscheidenheid aan standbeelden en monumenten, waaronder een ter herdenking van de tragische gebeurtenissen van 9/11.

Het Vrijheidsbeeld

Het Vrijheidsbeeld is een andere belangrijke attractie in New York – dit iconische monument werd gebouwd om de Amerikaanse waarden en idealen te herdenken. Het staat op een eiland in de buurt van Ellis Island, dat vroeger werd gebruikt als toegangspoort voor immigranten die uit Europa kwamen. Vandaag herbergt het educatieve tentoonstellingen over de geschiedenis van immigratie.

One World Trade Center 

One World Trade Center is het hoogste gebouw in New York en is 1776 ft hoog. Het staat ook bekend als de Freedom Tower en werd gebouwd op wat vroeger een van de twee gebouwen was die tijdens de terroristische aanslagen in 2001 werden verwoest. Vandaag de dag kun je naar het observatiedek voor een werkelijk spectaculair uitzicht over Manhattan!

Het Metropolitan Museum of Art

Het Metropolitan Museum of Art is een enorm kunstmuseum met een ongelooflijk gevarieerde collectie. Er zijn verschillende vleugels met alles van traditionele schilderijen en beeldhouwwerken tot zeer ongewone tentoonstellingen zoals Samurai harnassen of oude Egyptische mummies! Je zou hier dagen kunnen doorbrengen met het verkennen van alle hoeken en gaten – dus gun jezelf voldoende tijd als je alles wilt zien wat dit museum te bieden heeft!

 

Een andere geweldige plek om te bezoeken tijdens je rondreis in Amerika is Californië. Hier zijn enkele van de meest populaire attracties die je hier kan vinden:

Universal Studios Hollywood

Universal Studios Hollywood heeft ritten en attracties die gebaseerd zijn op enkele van de meest populaire films en tv-shows uit de Amerikaanse geschiedenis. Van Jurassic Park tot Terminator, je zal je ondergedompeld voelen in je favoriete films terwijl je dit themapark verkent!

The Getty Center

The Getty Center is een kunstmuseum met een adembenemend panoramisch uitzicht over Los Angeles. Het gebouw zelf is ook heel indrukwekkend – het werd ontworpen door Richard Meier en is volledig opgetrokken uit wit travertijn marmer. Je kan hier ook een enorme verscheidenheid aan kunstwerken bekijken, waaronder schilderijen, beeldhouwwerken, foto’s, prenten en tekeningen!

De Hollywood Walk of Fame

De Hollywood Walk of Fame is een beroemde stoep in Los Angeles met sterren waarin de namen van beroemdheden zijn gegraveerd. Je vindt voor sterren als Audrey Hepburn, Michael Jackson en Elvis Presley. Er zijn ook handafdrukken van beroemde acteurs in het trottoir gegraveerd, samen met handafdrukken van groepen als The Beatles.

Dit zijn slecht twee steden die je echt moet bezoeken tijdens een rondreis in Amerika. Hiernaast is nog zoveel meer te ontdekken en te doen in Amerika!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *