De zon schijnt, de temperatuur is heerlijk en niets staat je in de weg om een heerlijk dagje op het strand door te brengen. Of misschien is het juist wat kouder en vind je het fijn om uit te waaien en een wandeling langs de zee te maken. Afhankelijk van je doel zijn er verschillende schoenen die je op het strand kunt dragen. Lees hieronder welke schoenen perfect zijn voor een dagje naar het strand!

Slippers: makkelijk en trendy 

Denk je aan strand, dan denk je hoogstwaarschijnlijk aan teenslippers. Gemakkelijk aan en uit te doen en prima om een stukje mee te lopen. Zijn ze voor elke gelegenheid geschikt? Niet per se, maar op het strand zijn deze slippers eigenlijk onmisbaar. Op zoek naar een iets meer stylish schoen, die ook nog makkelijk zijn? Kies dan voor een platform slipper. Deze heeft een hogere zool dan de standaard slipper, wat het net een iets meer trendy schoen maakt. Kun je meteen van het strand door naar een gezellig restaurantje. 

Draag een sneaker voor comfort 

De welbekende sneaker kun je voor elke gelegenheid dragen, dus ook naar het strand. Vaak trek je deze schoen makkelijk aan en uit en geeft het voldoende steun wanneer je wilt wandelen. Zeker als het wat kouder isen je een strandwandeling wilt gaan maken is een sneaker de perfecte schoen. Makkelijk uitdoen wanneer je met je voeten het zand wilt voelen, maar ook weer simpel aan te trekken als je voeten koud worden en je wat steviger door wilt lopen. Ze passen daarnaast bij elke outfit, dus wat je er ook boven draagt het staat met een sneaker allemaal leuk. 

De sandaal, altijd goed

Dan is er nog de sandaal. Net wat stijlvoller dan de teenslipper, komt in vele uitvoeringen en is leuk te combineren met zo’n beetje elke outfit. De keuze is reuze en bij Durlinger vind je een ruim assortiment met verschillende soorten sneakers, teenslippers en sandalen die onder andere perfect te dragen zijn naar het strand. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *