Het hebben van een eigen accommodatie zal altijd iets blijven dat veel mensen ambiëren. Je kunt middels de eigen accommodatie jouw bezoekers een prachtige toevoeging op de vakantie bieden. Daarnaast zal het, naast het harde werken, ook regelmatig voelen alsof je zelf op een permanente vakantie bent. Om dit gevoel bij zowel je gasten als bij jezelf te realiseren dient de accommodatie op de juiste manier ingericht te zijn. Omdat dit zo belangrijk is geven we je in deze blog enkele tips die je kunnen helpen bij het inrichten van jouw accommodatie!

Kleurgebruik

Het kleurgebruik van de accommodatie dient te matchen met de locatie en de doelgroep van de accommodatie. Een jongere doelgroep vindt heftige kleuren bijvoorbeeld fijner dan de oudere doelgroep. Ook wat betreft de locatie van de accommodatie is het raadzaam om rekening te houden met het kleurgebruik. Wanneer de accommodatie in een groene omgeving ligt, dan kunnen we je aanraden om het groen ook terug te laten komen in het interieur. Dit kan middels groene muren zijn, maar ook middels groene spullen in het hotel. Denk hierbij aan groene tafels, groen tafellinnen of groene lakens!

Meubilair

Het meubilair in het hotel is van grote invloed op de ervaring die de gasten in het hotel ervaren. Probeer daarom altijd zo kwalitatief mogelijk meubilair te gebruiken in jouw accommodatie. Of iets kwalitatief is, daar kom je natuurlijk naar verloop van tijd pas achter. We raden je daarom altijd aan om het meubilair voorafgaand aan de aanschaf minimaal 6 maanden zelf in gebruik te nemen. Als de producten na 6 maanden nog steeds in topconditie zijn, dan kun je overgaan tot aanschaf voor de accommodatie. Dit geldt overigens ook voor de andere producten in het hotel als het badlinnen, tafellinnen en bijvoorbeeld de kussens op het bed! Nu is dit natuurlijk een lastig verhaal als je een nieuwe accommodatie wilt beginnen. Je wilt zo snel mogelijk van start en hebt geen tijd om een half jaar het meubilair te testen. In dit geval kun je het beste je producten aanschaffen op https://www.hagatex.nl/. Dit is een grootleverancier van hotel spullen en levert dus enkele kwalitatieve producten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *