Op vakantie naar de Malediven? Voor op vakantie kan een sim only absoluut veel voordelen hebben. De optimale flexibiliteit van een abonnement bijvoorbeeld. Maar ook de relatief lagere kosten. Maar er zijn meer voordelen. Daar vertellen wij je graag over.

Flexibel

Met een sim only abonnement zit je vaak niet vast aan een langlopend contract. Dat is een groot voordeel omdat je zelf bepaald wat je nodig hebt, kunt aanpassen of opzeggen. Het is er maar net na waar er behoefte aan is. 

Je hebt bijvoorbeeld al een sim only die je na enkele maanden kunt opzeggen of aan kunt passen op je verbruik of reis naar het buitenland. Een slimme oplossing dus.  

Voordelig

Een sim only is natuurlijk veel voordeliger dan een abonnement met telefoon. Je betaald namelijk niet voor het toestel en kunt je abonnement veel sneller opzeggen. Daarbij maak je wel gebruik van aanbiedingen. Zo krijg je vaak dubbele data of is bellen binnen europa bij het abonnement inbegrepen. Een absolute aanrader dus om eens goed naar de sim only mogelijkheden te kijken. Vergelijk alle sim only aanbieders eenvoudig via deze website.

Telefoonkeuze

Als je een telefoon hebt die nog best een ronde mee kan is een nieuwe telefoon zonde. Je kunt dan bijvoorbeeld het beste kiezen voor een sim only. Op die manier maak je wel van de voordelen die een abonnement heeft gebruik maar betaal je geen onnodige kosten. Een beetje telefoon kan natuurlijk na enkele jaren trouwe dienst nog prima mee.

Lokale tarieven

Neem ook eens de moeite om naar lokale sim only aanbieders te kijken. De tarieven voor deze lokale aanbieders zijn vaak veel voordeliger. Daar kun je dus prima van profiteren. Het kan soms zelfs tientallen euro’s schelen waarbij je ook voordelig naar eigen land kunt bellen. Bovendien kan het ontvangst van lokale aanbieders ook beter zijn. Zeker de moeite waard als je het ons vraagt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *