Als je kiest voor een luxe vakantie dan maakt een luxe prive spa dit helemaal af. Je kunt niet alleen een prive spa huren voor een bepaald aantal uren of een dag, je kunt dit ook combineren met een overnachting en zo zonder oog voor de tijd ontspannen. Hier vind je daarnaast alle informatie over de mogelijkheid om dit te combineren met extra faciliteiten zoals een zwembad, sauna of loungebank. Zo boek je het beste verblijf, dat past bij jouw wensen en dat jou een onvergetelijke ervaring oplevert.

Kies voor een privé spa met overnachting

Het is al helemaal fijn als je na jouw bezoek aan een prive spa ook kunt overnachten. Dit is bijvoorbeeld het geval als je een spa bij een wellness suite boekt. Van een bezoek aan de spa word je lekker zen en dan is het heerlijk als je alleen nog maar naar je hotelkamer hoeft te wandelen. Uiteraard kun je ook een prive spa boeken in combinatie met een huisje of een appartement. Er is in Nederland in ieder geval voldoende aanbod op de markt om te vergelijken en van concurrerende prijzen te profiteren.

Welke faciliteiten worden er nog meer aangeboden bij een privé spa?

Een privé spa kan worden aangevuld met extra faciliteiten. Allereerst kun je naast de prive spa ook genieten van een zwembad. Een jacuzzi behoort ook tot de mogelijkheden en het is ook fijn als je een lekkere maaltijd kunt nuttigen. Als je vervolgens ook nog terecht kunt voor voet- en handbehandelingen en een massage dan is de belevenis al helemaal compleet. Tenslotte is er soms een fijne ligruimte, waar je helemaal kunt ontspannen. Weet wel dat deze faciliteiten niet vanzelfsprekend zijn, dus laat je informeren over de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *