Na een periode intensief te hebben gewerkt of gestudeerd, is het tijd om op vakantie naar de Malediven te gaan! Wat is jouw favoriete vakantiebestemming? Om optimaal van de vakantieperiode te kunnen genieten, loont het om alvast na te denken over de boeken en tijdschriften die je meeneemt. Geniet van je favoriete bladen op het strand, in de ligstoel bij het zwembad of op een terras in een lokaal stadje. In dit artikel zetten we de top 5 met leuke tijdschriften voor je op een rijtje. Welke van deze tijdschriften neem jij standaard mee op vakantie?

Tip: kies voor een pakket met verschillende tijdschriften. Je vindt ze in de supermarkten en boekhandels. Het is vaak de voordeligste optie!

Leukste tijdschriften voor mannen

Onderstaand lijstje toont de top 5 van tijdschriften die niet in de koffer van een man mogen ontbreken.

– Donald Duck
– Voetbal International (VI)
– Quote
– FHM
– Autoweek

Soms vindt men Donald Duck een tijdschrift voor jongere jongens. Schaam je echter niet! Er is nog altijd een grote groep volwassen mannen die het tijdschrift graag leest. Voordeel van de Donald Duck is dat het hele gezin dit tijdschrift leuk vindt. Op het moment dat je deze hebt gelezen, nemen je kinderen het tijdschrift graag van je over!

De beste tijdschriften voor een vrouw

Voor vrouwen is het aanbod aan leuke tijdschriften minstens zo groot als voor mannen. Heb jij onderstaande tijdschriften al aangeschaft voor de komende vakantieperiode?  

      Margriet

      VTwonen

      Libelle

      Linda

      Flair (klik hier om aan te vragen met korting)

Het ene tijdschrift is leuker voor jongere vrouwen, terwijl andere bladen geschikter zijn voor vrouwen die de 50 gepasseerd zijn. Je kunt de tijdschriften online bestellen, waarna je ze vaak al binnen een of twee werkdagen in huis hebt. Wel zo makkelijk, in de vaak toch al stressvolle periode voor een vakantie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *