Vliegtuigradar24.nl is een website waar het mogelijk is om 24 uur per dag ieder gewenst vliegtuig te volgen. Niet alleen vliegtuigen in Nederland of Europa, maar over de gehele wereld. Voer een bekend vluchtnummer in en volg de vlucht in real-time vanaf de start tot aan de landing. De map is eenvoudig in- en uit te zoomen waardoor je bij ieder specifiek vliegveld meer informatie kan krijgen over de actuele weersituatie, temperatuur, zicht en de hoogte van de bewolking. Daarnaast kan je lezen welke vluchten er die dag al zijn geland of nog moeten landen. De landingstijden en eventuele vertragingen komen daarbij in beeld.

Volg de vluchten

Op de kaart zijn vliegtuigsymbolen zichtbaar die overeenkomen met de positie waar een vliegtuig zich op dat moment bevind. Klik je met de muis op een vliegtuig dan zal de vluchtroute zichtbaar worden. De groene lijn achter het vliegtuig is de route die tot dat moment is gevlogen. De witte stippellijn geeft de route aan die het vliegtuig nog zal vliegen tot aan de eindbestemming. Aan de linkerkant van het scherm komen de vluchtgegevens in beeld. Daarbij staat een foto van het vliegtuig, waardoor direct zichtbaar de luchtvaartmaatschappij en type vliegtuig bekend zijn. Ook komt er een code in beeld die overeenkomt met de luchtverkeer radar met wie het toestel in verbinding staat. Door op dit getal te drukken komt er meer informatie in beeld.

Informatie over luchthavens en luchtvaartmaatschappijen

Via een pop-up menu krijg je toegang tot de Nederlandse en Belgische vliegvelden. Ook kleine luchthavens zoals vliegveld Twente staan in de lijst. Kies de luchthaven naar wens en je krijgt meer informatie over bijvoorbeeld de aanwezige reisorganisaties, parkeren en wat te doen op de luchthaven. De pop-up menu airlines geeft meer informatie over de luchtvaartmaatschappijen die veelvuldig gebruik aken van onze vliegvelden. Je krijgt informatie over de luchtvloot en de groei van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Dit maakt VliegtuigRadar24.nl tot een waardevolle aanvulling voor alle luchtvaartliefhebbers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *