Wanneer je een webshop wilt starten is het een idee om dit ook in het buitenland te doen. Het is belangrijk om een site in meerdere talen te hebben. De logistiek is tegenwoordig een stuk gemakkelijker te regelen dan een paar jaar terug. Het is daarom goed om je geluk te beproeven op de internationale markten. Een goede webhosting welke voldoende bezoekers aan kunnen is essentieel. Goede producten en een snelle levering komen pas daarna. Wanneer er immers geen bezoekers zijn op de site valt er weinig te verkopen. Waar moet je nog meer op letten?

De lokale regels

 

Het is belangrijk om te zorgen dat je aan de lokale regels voldoet. Op de Malediven gelden andere regels dan in Duitsland of in ons eigen land. Maak je hier goed bekend mee en schakel eventueel specialisten in. Vertaal de voorwaarden niet één op één. Laat ze opstellen door een lokale jurist. De jurist zal precies weten wat er wel en niet in de voorwaarden moet staan.

De juiste producten, omschrijvingen en prijzen

Kies producten in de juiste markt. Door je koper te kennen is het mogelijk om hier goede keuzes te maken. Vervolgens is het belangrijk om in de omschrijving geen fouten te maken. Wat grappig is in het Nederlands is niet zo leuk in het Duits, Tsjechisch of Spaans. Let hier op. Kies voor pakkende beschrijvingen waarmee je ook in de zoekmachines kunt scoren. Stel daarna pas de prijzen helemaal af op de doelgroep. Het is belangrijk om zelf de prijzen te kunnen bepalen. De juiste prijzen om voldoende omzet te maken. De winst moet uit de massa komen bij een webshop. Tenminste bij de meeste webshops. Daarom is het zo interessant om internationaal alles te gaan verkopen. Kansen genoeg voor iedereen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *