Op vakantie gaan is natuurlijk altijd erg leuk. Je ontdekt een nieuwe stad of een nieuw land, je geniet van lange avonden in een restaurant met lokale specialiteiten, je ontmoet nieuwe mensen, en je komt even helemaal tot rust… Kortom, we zijn allemaal wel eens aan vakantie toe. Maar wat nu als je niet zo heel veel geld hebt, en je je geen luxe vakantie kunt veroorloven? Moet je dan maar thuisblijven? Zeker niet! Want met deze tips kun je goedkoop op vakantie.

Goedkoop vervoer naar je vakantiebestemming

Het vervoer naar je vakantiebestemming is vaak erg duur. Zo ben je soms al honderden euro’s kwijt voor een paar vliegtickets. Gelukkig zijn er goedkopere manieren om te reizen. Zo kun je bijvoorbeeld de auto nemen en 1 of 2 personen extra meenemen. Via verschillende websites kun je aangeven wanneer je de auto pakt en welke route je volgt. Mensen kun je dan betalen om met je mee te rijden. Je kunt natuurlijk ook zelf meerijden met iemand! 

Ga naar een goedkope locatie

Plaatsen waar heel veel toeristen komen, maar ook bepaalde landen, zijn erg duur. Je kunt daar bijvoorbeeld niet uit eten met een klein budget. Kies dus voor een stad of land waar alles goed betaalbaar is. Er zijn plaatsen waar je voor een tientje al een heerlijke maaltijd in een restaurant scoort. Frankfurt is bijvoorbeeld een hele leuke plaats die niet al te duur is, maar waar je wel veel kunt zien en doen.

Kies voor een goedkoop hotel

Naast je reis is ook je slaapgelegenheid een grote kostenpost. Bespaar hier dus zo veel mogelijk op. Kies voor goedkope hotels, want heel veel luxe heb je eigenlijk niet nodig. Ook een goedkoop hotel in Frankfurt heb je zo gevonden. Zo kun je voor een klein bedrag toch een paar dagen deze leuke stad ontdekken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *