Winterjassen de kast in, bikini’s tevoorschijn! Voor je vakantie naar een zonnig oord of gewoon op het Nederlandse strand, een badpak of bikini is een onmisbaar item in de zomermaanden. Natuurlijk wil jij als je met je tenen in het zand staat en een cocktail in je hand hebt er ook nog enigszins hip uit zien. Daarom zijn dit 5x leuke badkleding tips voor op vakantie.

Tip: Score je bikini, en alles andere wat je nodig hebt voor je reis bij online vergelijker SuperSales.

Lange mouwen

Bij badkleding denk je waarschijnlijk aan zo bloot mogelijk aangezien je in de zomermaanden weg zweet van de hitte, maar ook een badpak met lange mouwen is behoorlijk hot. Naast dat het er schattig uit ziet heeft het nog een groot voordeel; het beschermt je armen tegen de schadelijke zonnestralen. Aangezien we allemaal weten dat zon alles behalve goed is voor je huid en we regelmatig ‘vergeten’ zonnebrand te smeren biedt een badpak met lange mouwen de ideale oplossing. Een echte win-win situatie!

Bloemenprint

Denk je aan zomer, dan denk je aan….. waarschijnlijk aan zon, lekkere cocktails en warm zand, maar ook de bloemen staan er in de lente en zomer prachtig bij. Om vrolijk van te worden kan je wel stellen. Laat je nou net zo vrolijk worden van zwemkleding met een bloemenprintje! Ga voor een badpak, tankini, bikini, het maakt niet uit zolang het maar voorzien is van een fleurige bloemenprint.

Kleine bikinibroekjes

Een bruine goddelijke tan over je hele lichaam, prachtig! Wel jammer dat die witte billen meestal zo afsteken. Omdat je waarschijnlijk het liefst een all-over bruine teint wil, kan je het beste gaan voor een inie-minie bikinibroekje. Voor degene die denken dat ze dat niet aan kunnen; elk lichaam is bikiniproof! Draag het gewoon als jij je daar comfortabel bij voelt.

High waist bikinibroekjes

Totaal het tegenovergestelde van de kleine broekjes zijn de high waist modellen. De hoge taille geeft je een vintage gevoel en een mooie klassieke look. Hoewel die all-over tan niet helemaal gaat lukken, hoef je bij een bikinibroekje met hoge taille niet bang te zijn dat je hem tijdens het zwemmen kwijt raakt. Zo heeft ieder nadeel, z’n voordeel.

Oranje boven
Nee, we gaan niet naar het WK en ook de kampioenschappen volleybal laat je even aan je voorbij gaan tijdens een relaxte zonvakantie. Oranje is een typische zomerkleur en doet je al snel denken aan een mooie zonsondergang. Logisch dus dat we de kleur graag dragen op het strand. Het handige van oranje is dat hij heel veel mensen goed staat ongeacht huidskleur. En het geeft ook nog eens je bruine tintje een extra gloed, wat wil een vrouw nog meer?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *