Pak je koffers in en begin aan een onvergetelijke vakantie naar de Malediven! Naast een vakantie naar de Malediven zijn er tal van andere prachtige plekken op de wereld voor een onvergetelijke reis. Denk bijvoorbeeld aan een reis naar Azië, een rondreis door Afrika, een tocht door Amerika, enzovoorts. Wat is de vakantie die tot jij tot nu toe het mooist hebt gevonden? In dit artikel geven we je handige tips voor een onvergetelijke vakantie.

Tip: voor een onvergetelijke vakantie hoef je niet altijd naar het buitenland! Er zijn ook in Nederland ontzettend mooie plekken te bekijken. Denk bijvoorbeeld aan de Veluwe, de provincie Limburg, enzovoorts.

Tip 1: een luxe vakantievilla huren

Wat de bestemming van je reis ook wordt, een luxe vakantievilla huren kan je altijd een onvergetelijke reis opleveren. Een vakantievilla hurenkan in vrijwel ieder populair vakantieland in Europa. Er zijn verschillende Nederlandse websites waar je deze vakantievilla’s kunt huren. Zorg er hierbij voor dat je al vroeg in het seizoen een reservering plaatst. In landen als Griekenland, Spanje, Italië en Frankrijk zijn de villa’s doorgaans erg snel verhuurd.

Tip 2: maak een rondtocht door Oost-Europa

Oost-Europa heeft tal van prachtige plekken en steden te bieden. Denk aan steden als Budapest, Boekarest, Praag, Wenen en Krakau. Dergelijke plaatsen zijn niet te vergelijken met ons eigen Amsterdam en Rotterdam. Daarbij staat de bevolking van deze steden bekend als zeer vriendelijk en gastvrij. Trek van stad naar stad om deze plekken te ontdekken.

Tip 3: reis rond met de trein

Om een rondreis door Oost-Europa mogelijk te maken, kan het slim zijn om de trein te nemen. Een rondreis met de trein is bijvoorbeeld ook heel interessant voor scholieren en studenten. Het treinnet in Europa is erg uitgebreid, waardoor je op de mooiste plekken kunt komen zonder een auto nodig te hebben!