Nu de zomer begonnen is, kun je de strandtent en je luchtbed van zolder halen! Tijd om naar het strand te gaan met het hele gezin. Je kunt voor een bezoek aan de Nederlandse stranden kiezen, maar de ontspanning ook in het buitenland opzoeken. Ga bijvoorbeeld op vakantie naar de Malediven. Niet alleen ben je bij de Malediven verzekerd van mooi weer, ook is het hier een stuk rustiger dan op de Nederlandse stranden en eilanden. In dit artikel beschrijven we de elementen van een goed gepakte strandtas voor een dagje aan zee.

#1: zonnebrand om je goed in te smeren

Steeds vaker waarschuwt men voor de mogelijke gevolgen van het verbranden van je huid. Denk aan huidkanker wat zich op deze manier kan ontwikkelen. Reden genoeg om je voorafgaand en tijdens een stranddag goed in te smeren. Rond het strand is het vaak erg lastig om zonnebrand te vinden. Neem om die reden voldoende zonnebrand mee naar het strand!

#2: een koelbox voor lekkere koude drankjes

Naast voldoende zonnebrand om je in te kunnen smeren, is het belangrijk om voldoende drinken en eten mee te nemen. Tijdens een dag op het strand verlies je veel vocht, waar je gedurende de dag last van kunt krijgen. Een koelbox aanschaffen is de oplossing om je drankjes en eten vers te houden. Dit is goedkoper dan het kopen van drankjes aan het strand.

#3: zorg voor een luchtbed om op te liggen

Niet alleen aan het strand wil je op een lekker bed kunnen liggen, ook op zee wil je heerlijk kunnen dobberen. Dit maakt dat een luchtbed niet in je strandtas mag ontbreken! Je kunt het luchtbed zelf opblazen, of een pompje meenemen. Het nadeel aan een pomp is dat deze vaak behoorlijk groot is en niet makkelijk meegenomen kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *